Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівників соціальної сфери відзначили державними нагородами

Працівників соціальної сфери відзначили державними нагородами
Президент України підписав указ «Про відзначення державними нагородами України працівників соціальної сфери». Високі державні нагороди та почесні звання отримали 38 працівників соціальної сфери України, з них 2 – з Дніпропетровської області.

Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав земляків з цими високими нагородами.

Високі державні нагороди кращі працівники галузі отримали за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм.

Зокрема, орденом княгині Ольги III ступеня нагороджено директора Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у м. Кривому Розі Наталію Дігтяр. Почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» присвоєно начальникові управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Першотравневої міської ради Галині Коврижко.

Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав земляків з цими високими нагородами. Керівник регіону зазначив: «Реалізація державної політики у сфері соціального захисту населення потребує таких людей, як ви – професіоналів, відданих своїй справі. Дякую вам за теплоту сердець, за заряд добра і милосердя, яке ви несете ветеранам війни та праці, людям похилого віку, інвалідам, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям. Бажаю вам міцного здоров'я, миру, щастя, благополуччя та нових професійних перемог», - йдеться у привітанні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті