Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ветеранів привітали з 70-ю річницею битви за Дніпро

Ветеранів привітали з 70-ю річницею битви за Дніпро
29 жовтня у Дніпропетровську пройшла наймасштабніша в історії України реконструкція форсування Дніпра, присвячена 70-й річниці визволення міста від фашистських загарбників. 25 ветеранів, які через стан свого здоров’я не змогли бути присутніми на заході та наразі перебувають в обласному госпіталі для інвалідів війни, переглянули реконструкцію битви у записі.

За дорученням губернатора Дмитра Колєснікова заступник голови облдержадміністрації Станіслав Молоков завітав до госпіталю, де поспілкувався з ветеранами, вислухав їхні враження від реконструкції битви, та привітав учасників бойових дій зі святом.

Звертаючись до ветеранів, Станіслав Молоков зазначив, що своїм подвигом вони забезпечили мирне життя майбутнім поколінням, і дуже важливо, щоб пройшовши всі випробування та біди, вони нарешті мали гідне життя.

Він зазначив, що у рамках соціальних ініціатив Голови держави в області розширена мережа медичної допомоги для ветеранів, а фінансування на медикаменти та продукти харчування, у порівнянні з 2011 роком, збільшилося майже втричі. Також суттєво збільшені можливості для якісного відпочинку та оздоровлення ветеранів.

Крім того, підвищено пенсії та додаткові виплати ветеранам, учасникам бойових дій, в'язням концтаборів, дітям війни. За три з половиною роки відремонтовано 772 будинки і квартири інвалідів війни, в тому числі цього року – 123 квартири ветеранів. 49 ветеранів війни забезпечені житлом.

«Від імені керівника регіону Дмитра Колєснікова щиро вітаю вас з 70-ю річницею битви за Дніпро та дякую за мирне небо над головою. Бажаю кожному з вас здоров’я ще на довгі і щасливі роки, сімейного затишку й добробуту», – сказав Станіслав Молоков під час спілкування з ветеранами.

Щороку в госпіталі проходять лікування понад 4500 ветеранів війни. За 9 місяців 2013 року стаціонарне лікування отримали 3466 людей.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


альтернатива  (31.10.13 16:19): лучше бы за те средства, которые ушли на биг борды, обеспечили ветеранов лекарствами необходимыми, и не только тех, кто в госпитале лежит Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті