Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
21:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Нові Льодові арени — складова реалізації нашої Олімпійської надії, — Вілкул

|«« «« »» »»|

17 жовтня віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул відкрив у місті Дружківка Донецької області нову Льдову арену.

«Україна буде подавати заявку на проведення у 2022 році зимових Олімпійських ігор. Для популяризації і створення можливостей українцям займатись хокеєм, фігурним катанням та іншими видами спорту, для популяризації здорового способу життя ми відкриваємо уже 7 Льодову арену. Також, можливості проводити змагання з цих видів спорту будуть забезпечувати і 7 нових мультифункціональних арен, які будуються в рамках підготовки України до ЄвроБаскету 2015. На базі Льодових арен також створюються дитячо-юнацькі спортивні школи», - сказав Олександр Вілкул на відкритті об’єкту.

Такі Льодові Арени вже відкриті в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Білій Церкві (Київська обл.), Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), Луганську та Дружківці (Донецька обл.).

«Нові Льодові арени – складова Олімпійської надії України на отримання зимових Олімпійських ігор 2022», - сказав Олександр Вілкул.

Він зазначив, що новий комплекс стане важливим спортивним і культурним центром міста Дружківка.

«Створюючи такі об’єкти Уряд сприяє розвитку міст та популяризації в них здорового способу життя і створює можливості для заняття спортом», - сказав Олександр Вілкул.

Нова Льодова Арена у Дружківці має хокейне поле 30×60 площею 1 тис 800 м² зі штучним льодовим покриттям. По периметру поле обладнано захисними бортами, сітками, лавками для гравців, суддів. Хокейні матчі та змагання з фігурного катання зможуть одночасно спостерігати більше 374 глядачів. Для безперешкодного доступу до глядацьких трибун для людей з особливими потребами усі входи обладнані пандусами.

Нагадаємо, що в 6 містах України (Львові, Одесі, Києві, Дніпропетровську, Донецьку та Харкові) будуються мультифункціональні арени до Чемпіонату Європи з баскетболу ЄвроБаскет 2015, які зможуть трансформуватися для проведення змагань зі ста видів спорту. А також, п'ять нових універсальних тренувальних комплексів після проведення ЄвроБаскету 2015 будуть передані дитячо-юнацьким спортивним школам.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Шайба  (18.10.13 10:45): Эх - в пятак со ста метров попадаю, да заборы высокие.. Ответить | С цитатой
ройтбург  (18.10.13 10:35): По центру фотографии - "герои нашего времени". Донецкие проффесионалы, обокравшие страну на сотни миллионов долларов, один - на Евро-2012, другой - на Евробаскете.
А впереди еще Олимпиада.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
LOKI  (18.10.13 10:20): +пенсии - 1100, + зарплаты 1500! Так и живем, от Олимпиады до Олимпиады.
Прям молочные реки в кисельных берегах, ох уж эти сказки, ох уж эти сказочники!
Ответить | С цитатой
хохол  (18.10.13 10:09): фу-у, а я уже было подумал, что в сегодняшних новостях ни чего не будет о вилкуле Ответить | С цитатой
Дима  (17.10.13 22:17): это просто бизнес для них, ничего личного Ответить | С цитатой
моня  (17.10.13 18:05): плакат 100000 гривен-сумма отката вилкину за арену в друшковке следуща арена в козодоевке. Ответить | С цитатой
Mr.Cat  (17.10.13 17:17): Аааа, так вот они где деньги на ремонт Рабочей. Хоть понятно будет куда городские и областные налоги ушли. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте