Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
22:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підготовлено проект регіональної Стратегії розвитку молодіжної політики

Підготовлено проект регіональної Стратегії розвитку молодіжної політики
Дніпропетровська обласна молодіжна рада при облдержадміністрації першою в Україні підготувала та винесла на широке громадське обговорення регіональну Стратегію розвитку молодіжної політики.

Про це повідомили голова Дніпропетровської обласної молодіжної ради при голові облдержадміністрації Сергій Кривогуз і заступник голови ради Фархад Фархадов. Приняття регіональної стратегії розвитку молодіжної політики на Дніпропетровщині стане першим кроком у реалізації Стратегії розвитку державної молодіжної політики в Україні до 2020 року, яку було затверджено Указом Президента України від 27 вересня 2013 року.

Ініціатива розробити молодіжну стратегію регіонального рівня народилася у членів Молодіжної Ради при голові облдержадміністрації ще влітку цього року. «Цим літом на зустрічі молодіжного активу з губернатором Дніпропетровщини Дмитром Колєсніковим ми запропонували ідею щодо створення довгострокової стратегії розвитку молодіжної політики регіону. Дмитро Валерійович підтримав нашу ідею, і відтоді ми працювали над розробкою проекту стратегії», - зазначив Сергій Кривогуз. – «Саме тому ми сьогодні першими в України презентуємо проект регіональної стратегії розвитку молодіжної політики. Розробку таких стратегій у регіонах передбачено нещодавнім Указом голови держави».

Керівник Молодіжної Ради при губернаторі зазначив, що проект регіональної стратегії буде винесений на широке обговорення молоддю. «Проект Стратегії розвитку молодіжної політики, що розроблявся силами Дніпропетровської обласної молодіжної ради, є базовим, але не остаточним. Це – проект для обговорення. Стратегія має стати спільним інтелектуальним доробком усієї молоді нашого регіону. Обмежень немає - будь-хто може внести пропозиції».

Громадські обговорення проекту серед молоді наразі вже розпочалися. Текст проекту можна знайти та завантажити у соціальній мережі ВКонтакте на сторінці спільноти Дніпропетровської молодіжної ради – inDOMA – за адресою http://vk.com/domrdpua. Молодіжна рада закликала всіх, кому небайдужі питання розвитку молодіжної політики, долучитися до обговорення та внесення пропозицій. «Цей документ охоплоює цілий спектр важливих питань - від освіти і зайнятості до соціальної підтримки різних категорій молоді та підтримки здорового способу життя, - відзначив Сергій Кривогуз. – Ми прагнемо розробити саме такий змістовний план розвитку молоді регіону, який буде актуальним та потрібним для кожного представника нового покоління. Наша основна мета - зробити Стратегію такою, що відповідає ключовим викликам та реаліям сьогодення, потребам сучасної молоді».

На початку листопада Молодіжна Рада планує зібрати молодіжний форум за участі представників молодіжних організацій та спільнот, на якому будуть систематизовані та підсумовані всі пропозиції, та відповідно відкоректовані всі розділи документу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Патриот Приднепровья 1  (08.10.13 18:38): К молодежи! Завтра, на Фестивальном причале, на Набережной в 11.00 состоится собрание горожан и гостей Днепропетровска по поводу проведения референдума за вхождения Украины в Таможенный союз или в Евросоюз. Каждый вправе высказать свое пожелание, но при этом каждый имеет право поддержать такой референдум, ведь это и есть суть народовластия. К сведению - власть не хочет допустить такого референдума, поскольку уже вострит лыжи на Европу, где лежат их "кровные" сбережения. У кого их там нет, посмотрите ролик вруна-Яцинюка и увидите, как станет классно нам после вхождения в распадающийся Евросоюз. Відповісти | З цитатою
том  (07.10.13 17:36): Вся стратегия молодежной политики сводится в конечном счете к одному - подготовке молодых и крепких рабов для каторжного труда на овощных плантациях дальнего забугорья и уходу за немощными стариками в благословенной Гейропе.
Разве у Украины есть другая перспектива?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті