Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
03:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

21 вересня розпочинається чвертьфіналу Кубку губернатора

21 вересня розпочинається чвертьфіналу Кубку губернатора
21 вересня розпочинається чвертьфіналу Кубку губернатора Дніпропетровської області по футболу, який проходить в рамках регіональної програми «Міцне здоров’я – успішне життя».

8 команд чвертьфіналістів вже перемогли на першому етапі Кубку губернатора, а також у 1/8 фіналу. Матчі проходитимуть 21, 22 вересня, а також 28, 29 вересня в містах та селищах команд учасників. Вболівати за улюблені команди запрошуються всі бажаючі.

З 15 червня 2013 року на Дніпропетровщині проходять футбольні матчі на «Кубок Губернатора». Змагаються між собою кращі аматорські команди міст та районів Дніпропетровської області.

У першому етапі змагань взяли участь 36 аматорських команд регіону з різних міст та районів. Після чого до 1/8 фіналу було відібрано 16 команд-фіналістів. Право змагатися у чвертьфіналі вибороли 8 команд: АФ «П’ятихатська» (Кривий Ріг), «Газовик» (смт.Перещепине), «ОРРЗ» (Орджонікідзе), «Круїз» (Дніпропетровськ), «Мастер-Пласт» (Нікополь), «Алан» (Дніпропетровськ), ФК «Петропавлівка» (Петропавлівський р-н) та «ВПК-Агро» (смт.Магдалинівка).

1/4 фіналу і півфінал пройдуть у дві гри для кожної команди - вдома і на виїзді. Фінальний поєдинок буде складатися з однієї зустрічі і відбудеться у Кривому Розі в середині жовтня.

«Кожен громадянин у будь-якому куточку країни, не залежно це велике місто чи маленьке село, повинен мати можливість активно займатися фізичною культурою та спортом – це пріоритет державної політики у сфері розвитку спорту», - зазначає директор департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

Директор департаменту розповів, що керівник регіону Дмитро Колєсніков у рамках програми поставив завдання – залучити до занять спортом не менше 40% жителів області, а серед жителів у віці до 35 років – не менше 80%.

«Такий масштабний турнір серед аматорських команд з футболу в області проводиться вперше. Це дозволить популяризувати футбол та залучити до занять спортом молодь у кожному куточку нашої області. Це один з найкращих шляхів пропаганди здорового способу життя серед жителів нашого регіону», - сказав ї Олександр Пшеничников.

Директор департаменту повідомив, що з початку турніру вже проведено 188 матчів у всіх зонах. У загальній сумі в турнірі пройде 201 зустріч. В середньому кожну гру відвідує близько 400 вболівальників. З 09 липня о 20.00 транслюється на «Першому Державному» телеканалі телепередача «Футбол Дніпропетровщини», яка висвітлює проведення та перебіг подій «Кубку Губернатора Дніпропетровської області по футболу 2013 року».

Довідка:
Графік та місце проведення матчів чвертьфіналу
«Кубку Губернатора з футболу»
21 вересня
16:00 в Нікополі на стадіоні «Електрометалург» – «Мастер-Пласт» (Нікополь) та «Алан» (Дніпропетровськ);
22 вересня
12:00 у с. Петрове Кіровоградської області на центральному стадіоні змагатимуться АФ «П’ятихатська» (Кривий Ріг) та «Газовик» (смт.Перещепине);
16:00 в Орджонікідзе на стадіоні «Авангард» – «ОРРЗ» (Орджонікідзе) та «Круїз» (Дніпропетровськ);
16:00 у сел. Миколаївка на центральному стадіоні – ФК «Петропавлівка» (Петропавлівський р-н) та «ВПК-Агро» (смт.Магдалинівка);
28 вересня
у селищі Перещепене Новомосковського району пройде друга гра АФ «П’ятихатська» (Кривий Ріг) та «Газовик» (смт.Перещепине);
у Дніпропетровську вдруге зіграють «ОРРЗ» (Орджонікідзе) та «Круїз» (Дніпропетровськ);
29 вересня
у Дніпропетровську пройде матч команд «Мастер-Пласт» (Нікополь) та «Алан» (Дніпропетровськ);
у селищі Магдалинівка пройдуть змагання команд ФК «Петропавлівка» (Петропавлівський р-н) та «ВПК-Агро» (смт.Магдалинівка).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Футболер  (19.09.13 08:18): Четвертьфинала это кто? Відповісти | З цитатою
Чёрная ж ОПА  (18.09.13 23:49): ПРемьер в танчики-солдатики бавится, губернатор в мячики- шарики катает, мэр фонтанчики пускает - а где же тут я? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті