Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
22:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Заяви засудженої Юлії Тимошенко з приводу умов її лікування не відповідають дійсності, - Пенітенціарна служба

Заяви засудженої Юлії Тимошенко з приводу умов її лікування не відповідають дійсності, - Пенітенціарна служба
Державна пенітенціарна служба спростовувала коментарі засудженої Юлії Тимошенко з приводу умов її утримання та лікуваняня. Про повідомила прес-служба відомства у офіційній заяві.

Зокрема, в приміщенні, де тримається засуджена немає жодної відеокамери, у тому числі прихованих камер та "засобів нічного бачення".

Відповідно, відеонагляд за Ю.Тимошенко та іншими засудженими жінками (що перебувають на лікуванні) не ведеться.

Ці факти бачили усі відвідувачі засудженої, у томі числі і представники моніторингової місії Європарламенту Пат Кокс та Александр Квасневський.

В той же час сама засуджена припинила свою політичну акцію протесту, коли всі камери були прибрані. Про це до речі ЗМІ інформував ніхто інший, як її захисник С. Власенко.

Не відповідає дійсності й інформація про кількість осіб, які перебувають поряд із засудженою Ю.Тимошенко в лікарні. Так, безпосередньо в палаті крім самої Ю.Тимошенко знаходиться лише одна хвора жінка, яка також направлена на лікування з виправного закладу. Всього за період тримання засудженої Ю. Тимошенко у ЦКЛ лікування пройшли близько 10 засуджених жінок.

Персонал лікарні та працівники Качанівської колонії до палати засудженої заходять лише за необхідності.

Варта з числа співробітників виправної колонії здійснює лише охорону блоку, де утримуються засуджені, і це всього дві особи. Аж ніяк не йдеться про присутність когось безпосередньо у палаті.

Охорона приміщень, де перебувають засуджені – це обов’язок пенітенціарних закладів, адже йдеться про осіб, які засудженні до покарання за певні злочини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте