Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 18 августа

Криминальная сводка на 18 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17.08.2013 о 17.35 до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції звернувся приватний підприємець 1970 р.н., який повідомив, що 16.08.2013 о 11.00 в примiщеннi його торгового павiльону чоловік відкрито заволодів слабоалкогольними напоями на суму 255 грн. За скоєння злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий громадянин 1991 р.н. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

17.08.2013 о 13.30 до Тернівського райвідділу звернулась жінка 1970 р.н., яка повідомила, що о 13.00 бiля будинку її син 1994 р.н. відібрав у неї 1 тис. грн. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» зловмисника затримано. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

18.08.2013 о 09.40 до Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся чоловік 1977 р.н., який повідомив, що о 01.00 пiсля спільного розпиття спиртних напоїв з малознайомими чоловіками, вони побили його руками по головi та заволодiли сумкою з мобiльним телефоном, перепусткою на роботу та грошима у сумі 200 грн. За скоєння злочину доставленi до райвідділу та опитанi непрацюючi чоловіки 1990 та 1992 р.н. Викрадене вилучено. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

18.08.2013 о 21.44 до Криничанського райвідділу міліції від міліціонера надiйшло повiдомлення, що пiд час несення служби на автошляху Бориспiль-Днiпропетровськ-Запорiжжя в районi Димитрiвського переїзду та залiзничного вокзалу м.Днiпродзержинська, він зупинив автомобіль пiд керуванням непрацюючого, ранiше судимого чоловіка 1988 р.н. з трьома пасажирами. Коли працiвники ДАІ пiдiйшли до автомобiля, з переднього пасажирського сидiння до них вибiг пасажир 1987 р.н. та повiдомив про заволодiння зазначеного автомобiля. Було встановлено, що 18.08.2013 о 17.15 цьому чоловікові на мобiльний телефон зателефонував його знайомий 1993 р.н. та попросив вiдвезти його до м. Днiпродзержинська. Також він сказав, що автомобіль вiн з друзями заправить пальним. Коли чоловік на власному автомобілі приїхав в смт. Кринички, до нього в автомобiль сіли три чоловіки, пiсля чого всі направились до м. Днiпродзержинська. Пiд час руху власник сказав, що треба гроші, щоб заправитись пальним, але у вiдповiдь почув вiд своїх пасажирiв, щоб той їхав далi, бо грошей немає. Чоловік зупинив автомобiль для розвороту у зворотному напрямку, але у цей час один з чоловіків вдарив його рукою по обличчю та перетягнув потерпiлого на переднє пасажирське сидiння, а сам сiв позаду на заднє сидіння, утримуючи руками його за плечі, після чого вони продовжили рух до міста, де їх i зупинили працiвники ДАІ. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

18.08.2013 о 21.30 в ходi проведення профiлактичного вiдпрацювання району у мiсцевого жителя, непрацюючого чоловіка 1985 р.н. вилучено сигнальний-шумовий пiстолет, калiбру 9 мм та 7 патронiв до нього, споряджених гумовими кулями. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

17.08.2013 о 21.40 до Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління від диспетчеру лінії 103 надiйшло повiдомлення, що біля одного з будинків знаходиться невiдомим чоловiком з ножовим пораненням шиї. Виїхавши на мiсце, правоохоронці встановили, що мiж знайомими мiсцевими жителями 1985 та 1987 р.н. 17.08.2013 о 20.30 по телефону виник конфлiкт, пiсля якого вони домовились про зустрiч. О 21.30 пiд час зустрiчi мiж ними виникла бiйка один з чоловіків витягнув з кишені шортiв кухонний ніж, яким спричинив ножове поранення в шию іншому чоловікові. Останнiй з попереднiм дiагнозом колоте ножове поранення яремної вени шиї був госпiталiзований до реанiмацiйного вiддiлення мiської лiкарнi. Знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За грабiж майна у чоловіка 1949 р.н., який мав мiсце 07.07.2013, встановлений непрацюючий, раніше судимий чоловік 1980 р.н. У нього вилучено викрадене - сережки iз жовтого металу. Слідчий відділ Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті