Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Світовий бестселер Роба Скоттона вперше в Україні

|«« «« »» »»|

Книгарня «ВіЗ» презентує одразу дві ілюстровані книжки всесвітньовідомого художника з Великобританії Роба Скоттона - «Кіт на ім’я Сплет» та «Вдячний Сплет».

  1. Роб Скоттон «Вдячний Сплет». 36 сторінок. 2013 рік.

    Сеймур, вірний друг кота Сплета, занедужав і засумував. Сплет хоче його розвеселити і вигадав для цього дещо особливе: він власноруч зробив не листівку, а цілу книгу вдячності! Сплет записав усі їхні славетні пригоди й справжні маленькі подвиги бравого мишеняти, за кожен з яких кіт казав йому велике і щире ДЯКУЮ!

  2. Роб Скоттон «Кіт на ім’я Сплет». 36 сторінок. 2013 рік.

    Кіт на ім’я Сплет уперше йде до школи і дуже хвилюється: раптом він там ні з ким не заприятелює? Тому, про всяк випадок, ховає у коробку з обідом своє хатнє мишенятко – Сеймура – і бере його з собою до школи. Учителька, пані Горошинка, знайомить Сплета з класом і розпочинає урок. Коли Сеймур вистрибує з коробки, кошенята роблять те, що й усі коти – вони ловлять мишеня! Бідолашний Сплет! Невже він втратить і свого давнього приятеля, і всіх нових?! Мудра пані Горошинка втручається саме вчасно, і її учні вивчають новий, дуже важливий урок… Виходить, у Котячій школі може бути дуже цікаво!

Нагадуємо, що знайти нас можна на Карла Маркса, 18, в книгарні «ВІЗ» (екс-«Мамай») в приміщенні Наукової бібліотеки та за телефонами 095-234-00-82, 067-58-29-815. У всесвітній мережі шукайте нас тут: [email protected], vk.com/club55066997, facebook.com/vizknyg.

Працюємо щоденно: пн – пт 10:00 – 19:00, сб – нд 11:00 – 18:00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті