Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Вілкул: В 2013 році відкриється 13 нових шкіл

Олександр Вілкул: В 2013 році відкриється 13 нових шкіл
«Відношення дітей до навчання, в тому числі, залежить від комфорту в школі. 1 вересня всі керівники регіонів, міст, районів підуть на свято Першого дзвоника. І люди мають бути впевнені, що всі необхідні роботи зроблені якісно», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час наради з керівниками регіонів щодо підготовки навчальних закладів до нового навчального року та нового опалювального сезону.

Наразі закінчуються ремонтно-профілактичні роботи у 19,5 тис шкіл. У 85% шкіл (17 тис) всі роботи вже закінчені. В тому числі в 15% шкіл був проведений капітальний ремонт (2,3 тис шкіл).

«Під час підготовки особлива увага приділяється якості забезпечення теплом навчальних закладів та впровадженню енергоефективних технологій. Для цього проводиться ремонт систем опалення в 1,6 тис шкіл та реконструюється понад 4,5 тис шкільних котелень. Наразі стан виконання робіт 76% та 69% відповідно», - сказав Олександр Вілкул.

«Окрім ремонтів та реконструкцій, - зазначив Віце-прем’єр, - в 2013 році відкриється 13 нових шкіл. 1 вересня відкриється 11 нових шкіл майже на 3 тис місць в Івано-Франківській, Київській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Рівненській областях та м. Києві. Ще 2 школи – в Донецькій та Житомирській областях будуть відкриті до кінця року». Важливим елементом підвищення якості навчального процесу є оновлення харчоблоків в 4 тис шкіл та оновлення спортивних залів в 3 тис шкіл. Також до нового навчального року в 5 школах будуть добудовані нові приміщення, в тому числі, корпуси та спортзали.

«Ще одним важливим питанням є облаштування шкіл внутрішніми санвузлами. «Цього року вже встановлено понад 1 тис таких санвузлів. До кінця року санвузли з’являться ще в понад 1 тис шкіл. На наступний рік залишиться добудувати близько 1200», - сказав Олександр Вілкул. Він зазначив, що це питання здоров’я - і учнів, і викладачів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дед Пихто  (16.08.13 13:45): Это всё записать бы петриковской росписью, золотом по чёрному, по боках квіточки, а потім як скинути з "водоспаду Ревучий" - ото б булькнуло! Відповісти | З цитатою
ххххх  (16.08.13 10:59): А какое отношение он имеет к другим областям, что он за них отчитывается для "красного словца"? Пусть говорит о том, что сделано , конкретно, по Днепропетровску! И если 13школ открылось по всей Украине, то это смешно! А школьников сколько у нас? И классы битком набиты! Відповісти | З цитатою
Sergey  (16.08.13 10:28): в 2013 році відкриється 13 нових шкіл.
"Хорошее" начало с "фортовых" чисел.
Відповісти | З цитатою
Пеарщик Вилкула  (16.08.13 08:59): Девиз города.дп.уа: Ни одного дня без хорошей новости от ВИЛКУЛА!
Он устанавливает сортиры в школах за деньги налогоплательщиков. Т.е. занимается своими прямыми обязанностями. Иногда. Почему-то на городе.дп.уа никогда не увидишь новость "сталеварщик Иванов наварил сегодня дневную норму стали" или "плотник Петров собрал за день 20 табуреток". А вот о том, что Вилкул изредка занимается своими обязанностями -- об этом нам город.дп.уа постоянно на мозги капает.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті