Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обстежено більше тисячі автобусів, які здійснюють пасажирські перевезення

Обстежено більше тисячі автобусів, які здійснюють пасажирські перевезення
У серпні за завданням губернатора Дмитра Колєснікова на Дніпропетровщині проходить місячник безпеки дорожнього руху.

Зокрема, за перший тиждень місячника проведено обстеження транспорту, який здійснює пасажирські перевезення, перевірений стан вулично-дорожньої мережі та наявність пішохідних переходів біля навчальних закладів області.

Станом на 8 серпня 2013 року Державтоінспекцією області було проведено 21 перевірку пасажироперевізників, під час яких обстежено більше тисячі одиниць транспортних засобів.

Також за це час перевірено 243 км автодоріг, 136 км вулиць і 16 залізничних переїздів. Зокрема, під час проведення заходів усунуті недоліки в утриманні одного переїзду Укрзалізниці.

Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Ростислав Ботвінов, під час проведення місячника безпеки дорожнього руху особлива увага приділяється наявності пішохідних переходів біля навчальних закладів області. Так, за даний період було проведено обстеження 21 такого переходу.

Сьогодні в області проводяться рейдові заходи, для виявлення порушень транспортного законодавства. У ході цих рейдів до адміністративної відповідальності притягнуто 20 підприємців. За фактами ігнорування автоперевізниками транспортного законодавства до територіального управління Укртрансінспекції Дніпропетровської області направлено 1 подання на анулювання ліцензій на пасажирські перевезення.

Нагадаємо, що профілактична робота під час місячника та вжиті щодо порушників заходи дозволять розробити необхідні рекомендації, впровадження яких підвищить культуру та рівень безпеки дорожнього руху.

Gorod.dp.ua на Facebook.


кто я  (21.08.13 20:44): приехали бабла срубили и укатили!...((( а кто не поделился тот и нарушитель((( вот и вся проверка. ха.ха.ха... Відповісти | З цитатою
Алексей  (13.08.13 11:52): Зашибись, 95-е тоже обследовали? Відповісти | З цитатою
---  (13.08.13 11:16): Им самим нужна проверка на знание пдд. Кто придумал у нас рисовать пешеходные переходы подходящие к остановке? На переходе останавливать нельзя, а все хотят, что бы маршрутки останавливались только по остановкам. КАК? Відповісти | З цитатою
Пылающий рассвет  (12.08.13 23:16): Что было, что не было. Толку при такой власти никогда не будет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
учитель филологии  (12.08.13 16:51): "Обследовать" можно организм человека, а кучу ржавого железа можно проверить ! Городской сайт, а безграмотность просто поражает! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
пассажир  (12.08.13 15:56): А состояние троллейбусов, кто-нибудь проверял? Лысая резина, ржавые кузова?.. Позорище для нашего города! Во всём мире электротранспорт развивают, а у нас уничтожают!!! Строить новые линии, удлинять маршруты, охватить весь город, сделать его конкурентно способным!!! А сейчас в нём ездить страшно!!! Грязные с рваными сиденьями. №5 только нормальный. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті