Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
01:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 августа

Криминальная сводка на 6 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

6 серпня о 15:15 до Павлоградського міського відділу звернулася пенсіонерка 1949 року народження, мешканка с. Нова Дача, яка повідомила, що опівдні цього дня в м. Павлограді двоє невідомих вирвали в неї сумочку з грошима у сумі 1,5 тис. гривень, гаманцем, пенсійним посвідченням та мобільним телефоном. За скоєння злочину доставлений до міського відділу та опитаний непрацюючий, раніше судимий чоловік 1990 р.н., у якого вилучено частину викраденого - сумку та мобільний телефон. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

4 серпня о 21:55 невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном у бармена одного з кафе, жінки 1962 року народження. За скоєння злочину встановлено та доставлено до райвідділу непрацюючого чоловіка 1986 року народження, у якого вилучено викрадене. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

6 серпня працівники міліції Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції затримали 17-річного учня 11-го класу, мешканця Запорізької області, який завдав іншому неповнолітньому хлопцю ножове поранення у груди.

5 серпня машина «швидкої допомоги» доставила до лікарні з ножовим пораненням грудної клітини учня одного з дніпродзержинських профтехучилищ. Опитавши хлопця, правоохоронці з’ясували, що поранення він отримав складним ножем від малознайомого хлопця. Близько 8-ї години вечора цього дня хлопці зустрілися біля лісосмуги на вулиці, де живе постраждалий. Між ними виникла сварка через дівчину, під час якої постраждалий намагався вдарити противника по обличчю, на що той витягнув з кишені складний ніж та завдав удар у груди супернику.

Вже наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного хлопця, якого направили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте