Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
14:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 августа

Криминальная сводка на 2 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

Працівниками Ленiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за згвалтування жінки 1988 р.н., яке мало мiсце 01.08.2013 був затриманий непрацюючий, раніше судимий за вбивство та зґвалтування чоловік 1986 р.н., який пiсля згвалтування потерпiлої скоїв крадiжку у неї мобiльного телефону.

2 серпня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло повідомлення від чоловіка 1976 р.н. Заявник повідомив про те, що о 17.50 по вул. Фiлатова, двоє невiдомих, побивши руками по головi i тулубу, заволодiли мобiльним телефоном. Сума збитку склала - 600 грн. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» встановленi та доставленi непрацюючi чоловіки 1992, 1988 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

2 серпня до Ленiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції жінка 1971 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 16.00 бiля вул. Шелгунова, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у її малолiтньої доньки 2000 р.н. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» встановлений та затриманий неповнолiтнiй чоловік 1998 р.н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж майна у чоловіка 1954 р.н., який мав мiсце 06.07.2013 встановлений непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1980 р.н. Викрадене - сережки iз жовтого металу - вилучено.

Працівниками Тернiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж майна у чоловіка 1994 р.н., який мав мiсце 23.07.2013 доставлений непрацюючий чоловік 1991 р.н. Викрадене - мобiльний телефон - вилучено. 2 серпня до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що за адресою: вул. калинова працюють гральнi автомати. Виїздом на мiсце, зiбрано матерiал у вiдношеннi адмiнiстратора зазначеного закладу 1990 р.н.

2 серпня до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що за адресою: пр. iм. газети «правда» працюють гральнi автомати. Виїздом на мiсце, зiбрано матерiал у вiдношеннi адмiнiстратора зазначеного закладу 1987 р.н.

2 серпня працівниками Криворiзького міського управління міліції пiд час санкцiонованого обшуку за мiсцем мешкання непрацюючого, ранiше судимого чоловіка 1973 р.н. вилучено полiетиленовий пакет з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору, яка згiдно висновку судово-хiмiчної експертизи мiстить психотропну речовину «метамфетамiн» вагою 32 гр. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте