Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
09:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криворізьку установу виконання покарань відвідали експерти Ради Європи

Криворізьку установу виконання покарань відвідали експерти Ради Європи
2 липня Криворізьку установу виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України у Дніпропетровській області (№3) відвідали учасники семінару «Ефективне лідерство та менеджмент», повiдомили в прес-службi управління Державної пенітенціарної служби України у Дніпропетровській області.

Семінар проводиться у рамках реалізації спільного проекту ДПтС України та Відділу тюрем і поліції Генерального директорату з прав людини і норм права Ради Європи «Підтримка пенітенціарної системи в Україні». Подібні семінари проводяться не вперше і цього разу зібрали начальників установ виконання покарань та слідчих ізоляторів Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Харківської областей.

Знайомство з Криворізькою установою виконання покарань розпочалось з перегляду слайдів, в яких були висвітлені історія, сьогодення та перспективи розвитку установи. Начальник установи Олександр Смаль з гордістю розповідав про досягнення, яких вдалося досягти при переході від слідчого ізолятора до установи виконання покарань. Потім гостям були продемонстровані камери, в яких відбувають покарання ув’язнені та засуджені особи, харчоблок, лазне-пральний комбінат, умови несення служби персоналом установи. Учасники заходу мали можливість поспілкуватись з різними категоріями ув’язнених та засуджених. Експерта Ради Європи з Великої Британії Джефрі Х’юза найбільш цікавили питання про терміни утримання підслідних під вартою, їх комунально-побутове забезпечення, психологічна допомога, здійснення релігійних обрядів.

Учасники семінару залишились задоволені побаченим, підтвердили відповідність Криворізької установи виконання покарань статусу установи-моделі та побажали її персоналу втілити задумані перспективи у життя.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте