Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
08:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

20 квітня в області пройде масовий суботник

20 квітня в області пройде масовий суботник
У Дніпропетровській обласній раді за сприяння її голови Євгена Удода проведено нараду з питань реалізації другої фази проекту «ЕкоСвіт – живи здорово!».

Цей екологічний проект реалізується за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Зробимо Україну чистою!», яка входить до Всесвітнього руху «Let's do it, world» («Давайте зробимо це разом»), що об'єднує понад 7 мільйонів людей в 96 країнах світу.

Учасники проекту щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїх містах. На Дніпропетровщині масовий суботник планується провести 20 квітня. Мета даного проекту – привернути увагу громадськості до екологічного стану Дніпропетровської області.

- Через подібні заходи ми нагадуємо молоді про відповідальність за чистоту рідного міста, особисто беручи участь у його благоустрої. Розчищення зелених зон, сортування сміттєвих відходів та проведення регулярних суботників має стати для нас нормою. Для Європи така практика не є новою, а оскільки Дніпропетровський регіон активно залучений до євроінтеграційного процесу, ми маємо сприймати цей проект не лише у розрізі інвестиційних чи масштабних економічних проектів, а й на рівні повсякденного життя, - зазначає Євген Удод.

Захід проводиться задля популяризації ідеї відповідального ставлення людей до навколишньої природи та здорового образу життя.

У Днiпропетровськiй областi до участі у суботнику планується залучити понад 5000 волонтерів. Окрім Дніпропетровська, мешканці Дніпродзержинська, Кривого Рога, Марганця, Нікополя, Новомосковська, Орджонікідзе та Павлограда також об'єднаються, аби зробити свої міста чистішими.

Довідка:

У Дніпропетровську буде прибрана територія Монастирсь кого остр о ва, житлових масивів « Північний» , «Перемога», «Парус», а також Севастопольський парк і Тунельна балка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


r.r.  (29.03.13 15:22): NAKONES TO. VSE NA SUBBOTNIK. Відповісти | З цитатою
Український соціяліст  (28.03.13 23:23): За радянських часів гроші, що нараховувалися як плата за участь у суботниках, учасникам не виплачувалися, а перераховувалися у загадковий "фонд пятілєткі". Ще на підсосі від цих грошей був "Фонд миру", який очолював підставний клоун-індус Ромеш Чандра. Так радянська імперія експлуатувала трудящих. Коли ж імперія стала розсипатися, жоден з трудящих не став на її захист, бо трудящі ніколи не співчувають експлуататорам.
За будь який труд трудящі мають отримувати грошову винагороду. Примушення до безоплатної праці під виглядом "лєнінскаго субботника" - є свавілля та цинічна експлуатація. Гнів у суспільстві накопичується.
Геть експлуататорів!
Відповісти | З цитатою
А смысл.  (28.03.13 09:10): Мусор вывезут на не оборудованные свалки где подпалят. Відповісти | З цитатою
дед  (27.03.13 22:19): Возрождение ленинских субботников правильное направление организации уборки города после зимы! Відповісти | З цитатою
ЖЫ*МАН  (27.03.13 20:09): я иудей ,и по субботам не работаю! Відповісти | З цитатою
Кира  (27.03.13 19:31): Пойду, по убираю. Они, кажись, в прошлом году тоже такое что-то делали. Я ходил :) Ну, пособирали мусор. Посмеялись. А вообще, давно пора проводить такие мероприятия без "пинка", а по своей инициативе. Срач, которые можно наблюдать в некоторых районах города, поражает своим постоянством. Итог: пойду 20 убирать территорию. Все равно живу в Днепре, так чего не помочь? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Анна  (27.03.13 17:36): Если честно, кроме уборки территории возле домов и на набережных и парках города, я бы с удовольствием приняла участие в высаживании саженцев молодых деревьев, так как, особенно летом, горожане задыхаются от духоты и выхлопных газов, проезжающих мимо автомобилей! А деревья - это наши единственные СПАСИТЕЛИ в зной и жару, а их последннее время только вырубают, а не насаждают! Поэтому, если городские власти или общественные организации закупят саженцы молодых лип, каштанов, берез, будет очень приятно, а с посадкой жильцы ближайших домов спрсвятся и сами! Подумайте об этом! Заранее благодарю! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ахах  (27.03.13 15:40): О, 20 апреля? Чудненько, заодно день рождения Гитлера отметим! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
св  (27.03.13 14:48): А я считал, что субботники всю жизнь были все время при СССР. Господин Удод об этом не знает или хочет про это забыть. Да. конечно. в Европу очень хочется Відповісти | З цитатою
333  (27.03.13 14:18): «Давайте сделаем это вместе», что-то на призыв к групповухе смахивает, а практика субботников известна у нас с 1917 года, так что Эвропа может пролетать мимо! Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті