Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
09:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДСНС повідомляє

ДСНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 7-9 березня 2013 року.

За цей час у Дніпропетровській області сталося 42 пожежі, 16 з них у самому обласному центрі.

7 березня об 10:45 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про виявлення підозрілого металевого предмету під час заготівлі дров місцевим жителем на відкритій території селища Красна Балка Криворізького району. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала підозрілий предмет як протитанкову міну часів Великої Вітчизняної війни. Піротехнічним підрозділом ГУ ДСНС у Дніпропетровській області небезпечну знахідку знищено на полігоні. Після додаткового обстеження прилеглої до знахідки території інших небезпечних предметів не виявлено.

7 березня об 12:25 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про виявлення підозрілого металевого предмету під час прогулянки місцевим мешканцем на території Індустріального району обласного центру. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала підозрілий предмет як 152-міліметровий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Піротехнічним підрозділом ГУ ДСНС у Дніпропетровській області небезпечну знахідку вилучено та вивезено на полігон для подальшого знешкодження. Після додаткового обстеження прилеглої до знахідки території інших небезпечних предметів не виявлено.

7 березня об 10:45 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про виявлення підозрілого металевого предмету під час проведення земляних робіт місцевим жителем на приватній садибі у селі Новопілля Криворізького району. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала підозрілий предмет як 88-міліметровий артелерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Піротехнічним підрозділом ГУ ДСНС у Дніпропетровській області небезпечну знахідку знищено на полігоні. Після додаткового обстеження прилеглої до знахідки території інших небезпечних предметів не виявлено

8 березня о 10:50 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у селищі Минівка Магдалинівського району, під час риболовлі на каналі «Дніпро-Донбас» провалився під кригу та потонув чоловік 1959 року народження. Співробітниками служби цивільного захисту після проведення пошукових робіт було знайдено тіло чоловіка та доставлено на берег. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

9 березня о 10:10 у Жовтневому районі міста Кривий Ріг під час ліквідації пожежі в одноповерховому житловому будинку на місці події знайдено загиблу власницю, 1936 року народження. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу.

10 березня о 05:05 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Інгулецькому районі міста Кривий Ріг по вулиці Нєдєліна у п'ятиповерховому житловому будинку на четвертому поверсі виникла пожежа. Оперативно прибулі на місце події співробітники служби цивільного захисту долаючи пожежу, врятували квартиронаймачку, 1931 року народження. Пожежа ліквідована о 05:30, до ліквідації пожежі залучалося пожежно-рятувальне відділення на спеціальному автомобілі.

10 березня о 19:45 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Жовтневому районі обласного центру на пішохідному мосту до Комсомольського острову, знаходиться дівчина, яка намагається стрибнути з парапету мосту. До рятувальної операції були залучені співробітники ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, співробітники міліції та лікарі. Під час розмови з 18-річною дівчиною старший водолаз аварійно-рятувальної частини на водних об'єктах Головного управління ДСНС прапорщик служби цивільного захисту Вадим Білоус заспокоїв її та передав співробітникам міліції.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  На Дніпропетровщині відзначили переможців обласного етапу військово-патріотичної гри «Джура» (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті