Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Представлено регіональний проект «Відкритість. Взаємодія. Розвиток»

Представлено регіональний проект «Відкритість. Взаємодія. Розвиток»
Усі органи влади країни мають діяти за принципом доступності, відкритості, прозорості та ефективності. На Дніпропетровщині розроблена Концепція підвищення ефективності реалізації соціальних проектів за участі громадських організацій області та розвитку взаємовигідної співпраці з міжнародними організаціями «Відкритість. Взаємодія. Розвиток».

За словами голови обласної ради Євгена Удода, ця Концепція спрямована на розвиток партнерської, взаємовигідної співпраці обласної ради та обласної асоціації органів місцевого самоврядування з представниками територіальних громад, міжнародних організацій та експертів, а також на створення мережі партнерських організацій, діяльність яких буде орієнтована на розвиток територіальних громад області на основі трисекторного партнерства.

- На першому етапі реалізації Концепції протягом лютого-квітня 2013 року буде проведено три засідання круглих столів. До участі у них ми запрошуємо п редставників громадських організацій, міжнародних експертів, представників фондів та міжнародних організацій, що працюють в Україні. В ході обговорення ми плануємо разом сформувати ефективні принципи співпраці у питаннях регіонального розвитку та впровадження соціальних проектів, - сказав Євген Удод.

Голова обласної ради переконаний, що тільки довіра людей може бути фундаментом успіху в тій чи іншій справі. Зважаючи на це, він зазначив: «Ми відкриті до ефективного діалогу. Наша мета – розробка та подальша реалізація політики відкритості і прозорості влади, розвиток різних форм громадської активності та трисекторного партнерства в регіоні. Ці завдання сприятимуть підвищенню ефективності адміністративного управління, поліпшенню інфраструктури сіл, селищ і міст за участі громадськості та залучення до взаємовигідної співпраці проектів міжнародної технічної допомоги та бізнесу».

Другий етап реалізації Концепції, розрахований на травень-липень 2013 року, за словами голови обласної ради, буде присвячений розвитку трисекторних відносин між владою, громадськістю та бізнесом за участю міжнародних організацій. На цьому етапі планується провести тренінги та майстер-класи для представників громадських організацій області із залученням авторитетних експертів.

Заключним етапом впровадження Концепції стане проведення на Дніпропетровщині у жовтні 2013 року Міжнародного форуму донорів та інвесторів.

- Цей Форум пройде за участю міжнародних організацій, іноземних посольств, влади, бізнесу та громадських організацій, і буде присвячений обговоренню та напрацюванню нових стратегій розвитку на наступні роки. Таким чином ми продовжуємо впроваджувати політику відкритості на основі трисектороного партнерства, що сприятиме ефективній реалізації соціальних проектів для місцевого розвитку. Ми сподіваємося, що такі наші кроки допоможуть нам знайти нових партнерів для реалізації нових проектів, націлених на покращення життя громадян Дніпропетровщини, - підкреслив Євген Удод.

Голова обласної ради запросив представників громадських організацій, територіальних громад та експертів на перше засідання круглого столу, яке відбудеться 27 лютого 2013 року.

Довідка:

Засідання круглого столу пройде у приміщенні Дніпропетровської обласної ради. (просп. Кірова, 2, зал засідань, 5-й поверх) 27.02.2013 об 11:00.

Початок реєстрації – о 10.00.

Заявки на реєстрацію приймаються на електронну адресу: [email protected] у довільній формі.

Довідки за телефоном: (056) 742-75-04

Gorod.dp.ua на Facebook.


хохол  (18.02.13 21:34): а ему фамилию не зря такую дали... Відповісти | З цитатою
Раб.  (18.02.13 21:07): Очередной бред дебилоидов ! Відповісти | З цитатою
мы  (18.02.13 20:50): Открытость. Взаимодействие. Развитие. - шо ты плетёш клоун... Відповісти | З цитатою
Вне политики!  (18.02.13 19:52): та как то уже не вериться в Открытость и ПРозрачность... Відповісти | З цитатою
Так!  (18.02.13 17:50): Даёшь трехсекторное партнёрство в прозрачной доступности открытой эффективности! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (10)

•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (9)

•  Урбаністи Дніпра запропонували новий вигляд вулиці Пастера (7)

•  На ринках Дніпра значно впали ціни на черешню, але є нюанс (6)

•  У Дніпрі викинули на смітник купу придатних до вживання сухпайків (6)

•  На Дніпропетровщині пенсіонерка збирала черешню і впала зі драбини у вигрібну яму (5)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті