Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У регіоні створюють умови для гармонійного розвитку дітей

У регіоні  створюють умови для гармонійного розвитку дітей
Здоров'я дітей Дніпропетровщини, забезпечення їх всебічного гармонійного виховання – один з головних пріоритетів Дніпропетровської обласної влади.

На реалізацію цього завдання в регіоні прийняті і впроваджуються у життя 3 регіональних програми: «Здоров'я дітей та матерів», «Оздоровлення та відпочинку дітей», «Захисту прав дітей та сімейних форм виховання». На їх реалізацію минулого року з обласного бюджету було виділено понад 13 млн гривень.

Крім цих програм, за ініціативою голови обласної ради Євгена Удода в області проводиться конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, який дозволяє вирішувати нагальні питання розвитку територій на умовах співфінансування.

- Минулого року завдяки реалізації проектів-переможців в області впроваджено 39 проектів місцевого розвитку. Серед них – проведення капітальних ремонтів 11 дитячих садків, 3 сільських медичних амбулаторії, встановлення вуличного освітлення у 7 селах тощо. Це реальних шлях для вирішення місцевими громадами важливих питань своїх територій, - сказав Євген Удод

У числі реалізованих – проект Дніпродзержинської міської ради, який стосується відновлення водно-оздоровчого комплексу дошкільного навчального закладу – центру розвитку дитини №31 «Барвінок».

- Басейн дитячого садка був закритий ще у 2002 році. Протягом десяти років маленькі жителі Дніпродзержинська не мали можливості отримувати водно-оздоровчі та реабілітаційні процедури, - зауважив голова обласної ради Євген Удод.

На реалізацію цього проекту з обласного бюджету було виділено майже 300 тисяч гривень. За ці кошти відновлено систему нагріву води, встановлено сучасне обладнання, придбані меблі, побутова та оргтехніка, спортивні тренажери.

- Участь Дніпродзержинської громади у конкурсі, що проводиться обласною радою, дозволила створити сучасний центр розвитку дитини, у якому діти мають змогу не тільки отримувати всебічне виховання, а й медичну допомогу. А ще реалізація цього проекту об'єднала громадськість міста, обласну та міську ради навколо єдиної мети – створення гармонійних умов розвитку дітей одного з найбільш екологічно навантажених міст регіону, - сказав Євген Удод.

Голова обласної ради висловив упевненість, що співпраця територіальних громад з обласною радою дозволить ефективно впроваджувати проекти місцевого розвитку, направлені на покращення якості життя громадян Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гоша  (22.01.13 23:23): Это фото бассейна частной сауны служителя горисполкома.Какое развитие?Денег нет.Финансирование спорта в городе прекращено .Тысячи детей будут выброшены на улицы.Возрастет преступность.Остальное-бред! Відповісти | З цитатою
люмпер  (22.01.13 19:21): Для "гармоничного" растления а не развития - это да. Відповісти | З цитатою
ЖилА-БылА  (22.01.13 16:46): Не каждый садик ПРедоставляет водные ПРоцедуры даже в случае необходимости. Відповісти | З цитатою
Ирония Судьбы  (22.01.13 14:47): ПРиоритет или обязанность? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті