Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області з 21 до 24 грудня.

За цей час у Дніпропетровській області сталося 52 пожежі, двадцять з них у самому обласному центрі.

21 грудня о 18:44 у Баглійському районі міста Дніпродзержинськ на проспекті Ювілейний. Внаслідок технічної неполадки сталася аварійна зупинка швидкісного потягу №167 «Дніпропетровськ - Київ». Затримка руху склала біля 3 годин. Працівниками Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області під час затримки з пасажирами проводилась психологічна та роз'яснювальна робота щодо недопущення паніки. Працівниками ДП «Придніпровська залізниця» пасажирів пересаджено та відправлено іншим потягом до пункту призначення. Затримки руху інших потягів не було.

22 грудня о 8:00 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що поблизу села Саївка П'ятихатського району на автошляху « Київ-Луганськ-Ізварино », при здійсненні маневру з обгону, водій автомобілю «Ніссан-Прим'єра», 1990 року народження, здійснив зіткнення з зустрічним автомобілем «Шевроле». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало 4 особи: самі водії та 2 пасажири автомобілю «Ніссан-Прим'єра». Оперативно прибулі на місце події співробітники МНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання визволили зажатих водіїв, 1990 та 1970 років народження, із пошкоджених автівок. Постраждалих у ДТП госпіталізовано до лікарні.

22 грудня о 14:00 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що поблизу села Катеринівка Васильківського району, водій автомобілю «ВАЗ», 1961 року народження, здійснив зіткнення в автомобілем «ДЕУ-СЕНС». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій автомобілю «ВАЗ», якого співробітники МНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання звільнили із пошкодженого авто та передали працівникам ШМД для подальшої госпіталізації.

22 грудня внаслідок ускладнення погодних умов та значної кількості опадів, виникли ускладнення на різних частинах доріг Дніпропетровської області для проїзду великовантажівок та легкових автомобілів.

Силами комунальних служб та підрозділами Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області надано допомогу більш як 100 автомобілістам. При цьому, шляхом буксирування техніки, вивільнено з заторів 87 автомобілів, з яких 60 звільнено співробітниками МНС.

До ліквідації наслідків негоди було залучено 348 одиниць техніки та 493 чоловік, з них 8 одиниць аварійно-рятувальної техніки та 41 чоловік особового складу Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області.

Відповідними службами проведено розчистку та посипку всіх основних доріг області.

23 грудня в Амур-Нижньодніпровському районі обласного центру по вулиці Білостоцького виникла пожежа. Внаслідок якої загинув чоловік, 1966 року народження, тіло якого знайдено на місці події та направлено на СМЕ.

23 грудня у Заводському районі міста Дніпродзержинськ по вулиці Цілковського у прибудові до будинку виникла пожежа. На місці події знайдено тіло чоловіка, який орендував житло (дані встановлюються).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свершилось  (24.12.12 23:26): Вот тебе, бабушка, и Юрьев день! Відповісти | З цитатою
йцукен  (24.12.12 20:12): Безвременно, безвременно... На кого ты нас покидаешь? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті