Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 28 октября

Криминальная сводка на 28 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 жовтня працівники Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління пiд час несення служби, на перехрестi вулиць Криворiзькiй та Робочої помiтили невiдомого чоловiка, який на зупинцi громадського транспорту намагався приховати під лавку якийсь предмет. Пiд час затримання – безробітного, 31-річного чоловіка у нього було вилучено восьмизарядний пiстолет, калiбру 9 мм., з магазином споряджений 8-ма патронами калiбру 9 мм..
Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослiдження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

25 жовтня до працівників Апостолівського райвідділу міліції з приймального вiддiлення лiкарні надiйшло повідомлення про те, що о 15.30 бригадою швидкої медичної допомоги в одній із квартир по вул. Димитрова у с. Нива трудова з саднами голови та тулубу було виявлено труп безробітного, 41-річного господаря оселі. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслiдок перелому основи кiсток черепу, вiдкритої внутрiшньочерепної травми голови та крововиливу пiд оболонку головного мозку. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий, 45-річний знайомий потерпілого.
Зловмисник о 16.00 перебуваючи в гостях у потерпілого, в ходi розпиття спиртних напоїв, на грунтi раптово виниклої сварки, рукою вдарив останнього по обличчю, вiд чого він впав, i почав бити його ногами по тулубу та обличчю. Пiсля чого, побачивши, що потерпілий отямився i поповз на колiнах до ванної кiмнати, зловмисник прибрав у квартирi i ліг вiдпочивати. О 06.30 зловмисник зайшовши до ванної кімнати виявив труп потерпілого.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

25 жовтня до працівників Верхньодніпровського райвідділу міліції звернулась мешканка с. Вiльнi хутори та повідомила про те, що о 05.00 до неї додому прийшов сусiд та розповів, що за мiсцем його мешкання невiдомий спричинив йому тiлеснi ушкодження. Виїздом встановлено, що о 03.00 невiдомий, шляхом вiльного доступу, через вiдчиненi вхiднi дверi, проник до будинку по вул. Нагоренка та коли 76-річнний господар зайшов до будинку, вдарив його дерев'яною палицею по головi, вiд чого останній впав на пiдлогу. Зв'язавши потерпілого скотчем, зловмисник погрожуючи ножем, почав вимагати грошi. Злякавшись, потерпілий сказав зловмиснику, де знаходяться грошi, пiсля чого невiдомий з черевику, який знаходився пiд лiжком у кiмнатi i з-пiд матрацу, на цьому ж лiжку, заволодiв грошима загальною сумою 8 000 гривень. В той час, коли зловмисник шукав, грошi пенсіонер самостiйно звiльнився від скотча та втiк. Повернувшись, через деякий час до свого домоволодiння, потерпiлий виявив зникнення: мобiльного телефону, 10 лiтрової канiстри, акумуляторної батареї, авто магнітоли, 5 курок i 2 гусаків.
Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 44-річний громадянин. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 187 (розбій) КК України.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

За пограбування 26-річної громадянки, що мало мiсце 13 жовтня працівниками Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 25-річний місцевий мешканець. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

За скоєння крадiжки хутрових виробiв iз магазину, яка мала мiсце 26 вересня в Жовтневому районі м. Дніпропетровська були встановлені раніше судимі, 40 та 47 річні мешканці Полтавської областi, якi з метою скоєння крадiжок, приїхали до м. Днiпропетровська.
Викраденi 11 шуб з хутра - вилучені.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.4 ст.185 (крадіжка) КК України.

За скоєння ДТП, внаслiдок якого смертельну травму отримала 46-річна громадянка, що мало мiсце 25 жовтня по пр. Металургiв на територiї Ленiнського району м. Днiпропетровська, був встановлений автомобiль, пiд керуванням безробітного, 28-річного громадянина.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

27 жовтня до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міськоо управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi з закритою травмою грудної клiтини, переломами 6 та 7 ребер, з алкогольним сп'янiнням було доставлено безробітного, ранiше судимого, 36-річного мiсцевого жителя.
Пiсля надання першої медичної допомоги, потерпілий був госпiталiзований до реанiмацiйного вiддiлення лiкарнi, де не приходячи до свiдомостi помер. Встановлено, що о 01.00 за мiсцем свого мешкання потерпілий спiльно зi своєю безробітною, 35-річною спiвмешканкою та їх 19-ти та 22- х річними знайомими вживали спиртнi напої. Пiд час виниклої між чоловіками сварки, на грунтi неприязненних вiдносин, зловмисники побили потерпілого ногами i руками по головi та тулубу, спричинивши останньому вищевказанi тiлеснi ушкодження.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ааарл  (29.10.12 09:11): ага ппс приехали уже на все готовое)) а теперь из них делаут звезд Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті