Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 29 мая 2024
01:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Губернатор Олександр Вілкул проголосував за стабільний розвиток і впевнене майбутнє Дніпропетровщини та України

Губернатор Олександр Вілкул проголосував за стабільний розвиток і впевнене майбутнє Дніпропетровщини та України
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул проголосував на виборчій дільниці № 250, розташованій у будівлі «Кривбаспроект» у Кривому Розі. Прибувши на дільницю о 8-й ранку та пред'явивши паспорт, він отримав бюлетень і пройшов до кабіни для таємного голосування.
«Я проголосував за стабільний розвиток і впевнене майбутнє Дніпропетровщини та України, - сказав Олександр Вілкул після того, як опустив бюлетень в скриньку для голосування. - Кожен свідомий громадянин сьогодні прийде і проголосує. Така активна громадянська позиція має бути у кожного жителя області».

Станом на 8 ранку відкрилися всі виборчі дільниці в Дніпропетровській області. Зі сторони облдержадміністрації та органів влади організаційна і матеріально-технічна підготовка виборного процесу забезпечена повністю і у відповідності з законом.

«Сьогодні проходять вибори до Верховної Ради України. Люди обирають майбутнє нашої країни і нашого регіону. Адже голосують не лише за партійними списками, але й за кандидатів у мажоритарних округах, які реально представлятимуть міста і райони Дніпропетровщини у вищому законодавчому органі країни. Сьогодні особливу увагу міжнародних місій спостерігачів, представників громадянського суспільства, правоохоронних органів й влади націлено на те, щоб забезпечити свободу вибору кожного громадянина. Голосування та підрахунок голосів мають пройти чесно і прозоро у рамках чинного виборчого законодавства», - зазначив Олександр Вілкул.

Як зазначалося раніше, у рамках Закону України «Про вибори народних депутатів України» на території Дніпропетровського регіону створено 17 одномандатних виборчих округів, 1672 звичайних і 104 спеціальних виборчих дільниці. Усі окружні і дільничні комісії забезпечені транспортом, засобами зв'язку, необхідним для роботи обладнанням, комп'ютерами, оргтехнікою. Для підвищення рівня довіри громадськості до виборів, відкритості та прозорості виборчого процесу з 21 вересня всі дільниці в області обладнані камерами відеоспостереження. Важливим завданням для органів влади на місцях стало створення умов для безперешкодного доступу на виборчі дільниці громадян з обмеженими фізичними можливостями. Наразі 100% дільниць обладнані відповідно до потреб таких виборців.

Присутність на виборах міжнародних спостерігачів є важливим елементом забезпечення законності виборів. Органи влади Дніпропетровщини оперативно надають їм інформацію, що їх цікавить. Так, 21 вересня в обласній державній адміністрації була проведена офіційна зустріч губернатора Олександра Вілкула з представниками Міжнародної неурядової організації «CANADEM», 5 жовтня з - політичним радником посольства Сполучених Штатів Америки пані Елізабет Зентос, 26 жовтня – з депутатами Сейму Республіки Польща - Пйотрем Ван дер Когеном, Мареком Матушевскім та Ярославом Русєцкім.

Gorod.dp.ua на Facebook.


козлодоев  (31.10.12 10:25): так Вилкул без Днепропетровской прописки...

Гнать в шею! )))
Ответить | С цитатой
Максу  (28.10.12 20:39): Ты че, во время выборов головой обо что-то сильно ударился??? Или вернулся в далекий 2004 год? Обвешался ленточками сердечками, возомнил себя Супергероем Марвелловских комиксов и весь такой из себя... Да добейся чего-то в жизни сам, а потом уже гони на губернатора. А, ну и требуй от него чего-то. А пока ты не дорос... Ответить | С цитатой
Макс  (28.10.12 20:26): Вопрос по названию статьи.
Каким образом? За БЮТ, что ли проголосовал?
Ответить | С цитатой
Днепрянка  (28.10.12 20:23): Вилкул подает отличный пример людям! И я согласна, что он для Днепропетровщины сделал очень много, и надеюсь, что его выбор оправдается! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
нерв  (28.10.12 17:02): Та Вася мабуть БОМЖ ось і не знає що таке прописка. Ответить | С цитатой
Орест  (28.10.12 16:54): Дурко, ти тут де зі своїм запаленим мозком слово "губернатор" побачив? Прописка у тебе в паспорті є, можеш навіть подивитися. З такими як ти навіть немає жодного сенсу будь які дискусії починати. Ответить | С цитатой
Женя  (28.10.12 16:14): Потому что Вилкул прописан в Днепропетровске и является председателем Днепропетровской ОГА, он не коренной днепропетровчанин, но сделал для города больше, чем все наши земляки в высшем руководстве страны. Ответить | С цитатой
Тактический ядерный пингвин  (28.10.12 16:14): У старого вьетнамца спросили :"Зачем вы поменяли французов ( колонизаторов ) на коммунистов?" . Старик ответил :" Французы строили бордели , а коммунисты строили школы , заводы , больницы ." Ответить | С цитатой
МММ  (28.10.12 15:55): А интересно,такого пункта в бюлетени нет,может ему под заказ сделали?И чего это он голосует в Кривом роге,денег на прописку пожалел,или может он думает ,что наш город рылом не вышел?Так пускай и валит в свой "РОГ"к папане! Ответить | С цитатой
Ген  (28.10.12 15:29): Интересно, енто ж за кого он проголосовал. Не за коммунистов ли случайно. Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте