Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 07 мая 2024
19:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 мая

Криминальная сводка на 12 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 травня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд безробітної, 35-річної місцевої мешканки надiйшло повідомлення про те, що невiдомий чоловiк зайшовши до її помешкання спричинив бiйку з її братом та спiвмешканцем, при цьому з пневматичного пiстолета зробив по них декiлька пострiлiв. Виїздом на мiсце, працiвниками патрульної служби по «гарячих слідах» був затриманий, безробітний, ранiше судимий 48-річний чоловік.

Встановлено, що о 12.27 останнiй з метою заволодiння майном, шляхом вiльного доступу зайшов до квартири потерпілої, в гостях у якої перебував її 30-річний рідний брат і почав погрожувати їм пістолетом.

Брат потерпілої почав чинити нападнику опiр, а потерпіла тим часом зателефонувала своєму раніше судимому, 38-річному спiвмешканцю, який знаходився неподалік.

Під час затримання зловмисника, останній зробивши по ним два пострiли з пневматичного револьвера спричинивши одному із чоловіків садну спини, а іншому садну черевної порожнини. Зловмисник був затриманий нарядом патрульної служби.

Наразі, знаряддя злочину - 9-ти зарядний пневматичний револьвер споряджений 3 патронами калiбру 4.5 мм. та 4 стрiляні гiльзи - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


11 травня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції звернувся безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 24-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 10 травня о 01.00 в дворі одного із будинків по вул. Шевченка малознайомий побивши його руками по головi, заволодiв мобiльним телефоном. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, ранiше судимий, 23-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


11 травня до працівників Новомосковського міськвідділу міліції звернувся 72-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що 9 травня о 21.00 двоє невiдомих розбивши вiкно, проникли до його будинку та пiд погрозою фізичного насилля, заволодiли грошима у сумі 750 гривень та наручним годинником.

За скоєння злочину, працівниками карного розшуку були затриманi 17-ти та 14-ти річні молодики.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


11 травня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 39-річна приватна підприємниця. Заявниця повідомила про те, що о 09.45 по вул. Софiї Перовської, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. Збиток - 6 750 гривень. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий за грабежі, 33-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


11 травня працівниками Новомосковського міськвідділу міліції в ходi проведення профiлактичних заходiв біля одного із будинків по вул. Леваневського у безробітного, 25-річного мiсцевого жителя було вилучено обрiз одноствольної мисливської рушницi 16-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Gorod.dp.ua на Facebook.


тупо  (13.05.12 15:23): что за олухи статьи пишут? какие нафик гильзы от "пневматического револьвера"? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте