Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
10:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 7 апреля

Криминальная сводка на 7 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

6 квітня до працівників Новомосковського міськвідділу міліції по телефону з лікарні надiйшло повiдомлення про те, що до приймального вiддiлення бригадою швидкої медичної допомоги з однієї із квартир по вул. Молодiжнiй, у с. Мiлiоративне, з вiдкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забиттям грудної клiтини, тупою травмою черевної порожнини, саднами потиличної частини голови та верхнiх кiнцiвок була доставлена безробітна, 37-річна жінка.

Встановлено, що 5 квітня в перiод часу з 18.00 до 21.00. потерпiла разом зi своїм безробітним, 36-річним знайомим перебували в гостях у 31-річної місцевої мешканки, де вони розпивали спиртні напої.

В ходi раптово виниклої сварки, яка переросла у бiйку, чоловік руками та ногами побив потерпiлу, спричинивши їй вищевказанi тiлеснi ушкодження, пiсля чого з мiсця злочину втiк. В ходi проведення оперативно-розшукових заходів зловмисник був затриманий та доставлений до міськвідділу міліції.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


6 квітня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 28-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що о 10.40 на зупинцi громадського транспорту по пр. Миру, невiдомий, штовхнувши руками у груди, з шиї, заволодiв двома ланцюжками з кулонами iз жовтого металу. Збиток - 8 600 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий ранiше судимий, 33-річний місцевий мешканець. Наразі, викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


6 квітня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 72-річна пенсiонерка. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 за мiсцем її мешкання невiдома жiнка, представившись робiтником соцiальної служби, пiд приводом обмiну грошей, заволодiла грошима у сумі 12 400 гривень. Наразі, прийнятi заходи для встановлення та затримання зловмисницi та вилучення викраденого.


6 квітня працівниками Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Севастопольськiй, у безробітного, 22-річного господаря оселі було вилучено п'ятизарядний револьвер, калiбру 9 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


6 квітня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління надiйшло повiдомлення про те, що о 10.05 на на будiвельному майданчику по вул. Акцiонернiй, стався вибух кисневого балону, внаслiдок чого постраждали два працiвники. Виїздом на мiсце встановлено, що бiля одного із гаражів по вул. Акцiонернiй, газозварювальником та газорiзником при зварюваннi металоконструкцiї, в порушення правил технiки безпеки при проведеннi газозварювальних робiт, стався вибух кисневого балону, внаслiдок якого газозварювальник вiд отриманих травм помер на мiсцi, а газорізник з дiагнозом: травматична ампутацiя правої кiстi руки направлен до хiрургiчного вiддiлення лікарні.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (08.04.12 20:50): Ну я тебя встречу около врат в Царство Небесное, ха-ха. Там тебе падонку пробурят!!! Модер - держи до последнего!
Святой, посвященный аппостол Андрей. Модер держи это. Во имя наступающей пасхи.
Понял меня лошок бур
Что значит слово ПОСВЯЩЕННЫЙ на идишь - слыхал, лох бур? Модер держи это.
Ответить | С цитатой
бур  (08.04.12 11:02): Модер! Чё этот придурок с недовыбитыми зубами здесь делает??. Веселищь нас? Ответить | С цитатой
Андрей  (07.04.12 11:51): АНОНИМКА.
ДОВОЖУ ДО ВАШЕГО СВЕДЕНЬЯ.
Я Андрей Ю.П. проживал по ул. Строителей, Днепропетровск. Со стороны 2-х этажных домиков, красный кирпич. С 1990 по 2008г. Район магазина "Пiд млином".
Обстановка в доме напряженная.
Я жил на 1-ом этаже, окна во двор. Под окном стояла лавочка и на ней по вечерам и ночью собирались дети из местных семей и хулиганы.
Я убрал эту лавку от своих окон, за что на меня и мою маму набросились семьи соседей...(не всех, а те семьи, которые поддерживали "пацанскую" жизнь).
С ув. рядовой Укр. армии - Андрей.
Вот такая история. А милиция заступилась за семьи - ведущие "пацанскую" жизнь. Правда меня не побили, и на том спасибо. А хулиганы, которых соседи навели за лавку, хотели нас с мамой "опустить".
Сказали, что - "выбьют зубы и в рот вые...-т, и в жо...-у ***.
Мы с мамой продали квартиру и переехали в другой район. Благо хватило денег. В новом районе живем хорошо. Айм Хэппи!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте