Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
18:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 6 апреля

Криминальная сводка на 6 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

5 квітня до працівників Новомосковського міськвідділу міліції телефоном вiд диспетчера швидкої медичної допомоги надiйшло повiдомлення про те, що з одного домоволодiння по вул. Господарськiй, с. Миколаївка, машиною швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення лiкарнi, з колото-рiзаним пораненням грудної клiтини та спини було доставлено безробітного, 26-річного місцевого мешканця.

Виїздом встановлено, що о 10.00 потерпілий разом із своїм 27-річним знайомим знаходились в гостях у безробітного 30 річного громадянина та розпивали спиртнi напої. В подальшому, мiж потерпілим та його знайомим, на грунтi раптово виниклих неприязненних вiдносин виникла сварка, в ходi якої останнiй кухонним ножем спричинив вказанi поранення. Наразі, знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


5 квітня до працівників П’ятихатського райвідділу міліції звернулась 40 річна жінка.

Заявниця повідомила про те, що 3 квітня о 19.00 у лiсосмузi поблизу с. Жовте, малознайомий згвалтував її 14-річну племінницю. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, 23-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.152 КК України (Зґвалтування).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.


5 квітня працівниками Нікопольського міськвідділу міліції, пiд час проведення слiдчих дiй по кримінальній справі було встановлено, що затриманий безробітний, ранiше судимий, 24-річний громадянин пiсля побиття 07.06.2011 о 03.30 по вул. Шевченка 23-річного мiсцевого жителя спiльно з двома невiдомими посадив потерпiлого до автомобiлю i вiдвiзши його до вул. Чапаєва, погрожуючи йому незареєстрованим газовим пiстолетом , калiбру 9 мм, заволодiли запальничкою, гаманцем з грошима у сумі 100 гривень.

За цим фактом слідчим відділом було порушено додаткову кримінальну справу за ч.2 ст.187 (розбій). Знаряддя злочину газовий пiстолет - вилучено. Наразі, прийнятi заходи для встановлення та затримання спiвучасникiв злочину.


5 квітня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернувся 34 річний водiй. Заявник повідомив про те, що невiдомий на територiї автостанцiї спричинив йому тiлеснi ушкодження. Виїздом на мiсце встановлено, що о 00.20 на територiї автостанцiї 28-річний громадянин перебуваючи у нетверезому станi, з хулiганських спонукань, iз незареєстрованого пiстолету спричинив потерпілому поранення правої ноги. У зловмисника вилучено пристрiй для вiдстрiлу патронiв газовими кулями, двi стрiлянi гiльзи, калiбру 9 мм, та три патрони, калiбру 9 мм. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).


3 квітня працівниками Днiпропетровського міського управління в ходi вiдпрацювання слiдчо-заарештованого по кримінальній справі, було виявлено та задокументовано незаявлений факт хулiганських дiй у вiдношеннi 24-річного мiсцевого жителя.

Так, 7 квітня минулого року о 22.00 безробітні 30 та 37-річні мiсцевi жителi, з метою покарати потерпілого, через ранiше виниклі неприязні вiдносини разом з безробітним, ранiше судимим, 27 річним мiсцевим мешканцем шляхом вiльного доступу, зайшли у квартиру по пр. Кiрова, де погрожуючи пiстолетом, скрутили потерпілому руки, вивели його з квартири, i на автомобiлi вивезли в балку. Там, зловмисники побили потерпiлого руками по тулубу, головi та пiд погрозою пiстолету змусили повнiстю роздягтись i заволодiвши його особистим одягом та мобiльним телефоном. Свої дiї зловмисники знiмали на мобiльний телефон. Вiдеозапис з мобiльного телефону був залучений до справи.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 КК України (розбій).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


5 квітня працівниками Жовтоводського міськвідділу міліції за скоєння злочинiв, передбачених ч.3 ст.185 КК України та ч.1 ст.185 КК України був затриманий ранiше судимий, 21-річний іноземець.

Зловмисник 10 лютого 2012 року , шляхом вiльного доступу, скоїв крадiжку монiтора з квартири по пров. Молодiжному, у безробітної, 32 річної господарки оселі. Також 27 лютого 2012, шляхом вiльного доступу, він скоїв крадiжку двох автомагнiтол з майстернi з ремонту побутової техніки. Збиток - 1100 гривень. Частину викраденого - вилучено. Ведеться слідство.


30 березня працівниками Ленінського равідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, бiля одного із будинків по вул. Качалова, у безробітного, 23-річного громадянина було вилучено слiп-пакет з 0,5189 гр. речовини бiлого кольору. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Метамфетамiн», сухою вагою 0,2075 грам. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті