Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
18:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 30 марта

Криминальная сводка на 30 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 березня до працівників Баглійського райвідділу міліції надiйшло повiдомлення про те, що в одному із будинків по вул. Нагiрнiй, який належить 57 річній пенсiонерцi сталася пожежа. Було встановлено, що пожежа у будинку сталась внаслiдок пiдпалу. В ходi проведення профiлактичних заходiв був затриманий безробітний, 36 річний колишнiй спiвмешканець доньки господарки оселі.

Зловмисник, 21 березня о 22.00 знаходячись у станi алкогольного сп'янiння прийшов до потерпілої, щоб дізнатися нову адресу її доньки. Але отримавши вiдмову, з метою налякати останню, навмисно, за допомогою сiрникiв скоїв пiдпал книжок на полицi якi знаходились у коридорi будинку, пiсля чого з мiсця злочину втiк. Пенсіонерка намагалася самостiйно загасити пожежу, але пiсля невдалих спроб викликала працiвникiв МНС. Сума завданого збитку склала 70 000 гривень.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

28 березня до працівників Новомосковського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 58 річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 26 березня о 20.00 за мiсцем його мешкання безробітний, ранiше судимий за грабежі, 28 річний громадянин вдаривши рукою по обличчю, заволодiв мобiльним телефоном та грошима у сумі 60 гривень. Наразі, зловмисник затриманий, За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

26 березня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 20 річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 19.30 по вул. Косiора троє невiдомих, побивши руками по обличчю, заволодiли мобiльним телефоном та грошима у сумі 110 гривень. Збиток - 1 710 гривень. В ходi проведення оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були затриманi 22, 20 та 18 річні молодики. Згiдно акту судово-медичної експертизи потерпілому, пiд час скоєння злочину, були спричиненi тiлеснi ушкодження у виглядi забиття обличчя, струсу головного мозку, забiйних ран верхньої та нижньої губ та перелому кiсток носу зi зміщенням. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України (Розбій). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

За скоєння розбiйного нападу на 33 річного громадянина, який мав мiсце 17 грудня минулого року працівниками Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 27 річний громадянин. Зловмисник, 17 грудня, бiля зупинки громадського транспорту на ж/м Тополя-3, вдаривши рукою по обличчю потерпiлого, внаслiдок чого останнiй втратив свiдомiсть, вiдкрито заволодiв його паспортом, iдентифiкацiйним кодом, посвiдченням водiя, грошима у сумі 2 500 гривень та мобiльним телефоном.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу ч. 1 ст. 187 КК України (розбій). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За згвалтування 16 річної дівчини, що мало мiсце 23 березня, працівниками Павлоградського міськвідділу міліції за ст. 115 КПК України був затриманий розшукуваний, безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 31 річний громадянин. Ведеться слідство.

За пограбування 8 річного хлопчика, що мало мiсце 24 лютого працівниками Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління був затриманий 13 річний хлопець. Викрадений мобiльний телефон - вилучено. За данним фактом проводиться перевiрка.

За пограбування 60 річного громадянина, що мало мiсце 23 березня, працівниками Ленінського райвідділу міліції була затримана 24 річна жінка. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

29 березня до працівників Новомосковського міського відділу міліції від 27 річного охоронця надiйшло повiдомлення про те, що у лiсосмузi бiля с. Пiщанка труп чоловiка з вогнепальним пораненням. Виїздом на мiсце встановлено, що заявник о 19.00 знаходився у лiсосмузi бiля с. Пiщанка разом з 29-річним охоронцем та 58-річний директором одного з товариств. Останнiй, вирiшив продемонструвати свiй саморобний пристрiй, який виготував самостiйно за мiсцем мешкання. Здiйснюючи пострiл, вiд пристрою, який розiрвався, вiдлетiла задня частина, яка влучила чоловікові у праве око, спричинивши смертельне поранення.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте