Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 14 июня 2024
03:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 января

Криминальная сводка на 16 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 січня п. р. до працівників Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини був доставлений 25-річний громадянин. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів було затримано непрацюючого 27-річного мiсцевого жителя, який 14.01.2012 о 16 г. у дворi біля одного з будинків по вул. Плеханова, пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв з потерпiлим, на грунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин виникла сварка, яка переросла в бiйку, пiд час якої зловминсик кухонним ножем, спричинив потерпілому зазначенi тiлеснi ушкодження. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

11 січня п. р. до працівників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надiйшло повiдомлення, що з саднами обличчя, забиттям правої руки звернувся непрацюючий , 41-річний мiсцевий мешканець. Як з’ясувалося 10.01.2012 о 18 г. бiля ринку по вул. Бєсєдовiй невiдомий, побивши руками та ногами, заволодiв сумкою з технiчним паспортом на автомобiль, посвiдченням водiя мобiльним телефоном збиток 1 тис. грн. За цим фактом, слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України «Розбій». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

10 січня п. р. працівниками Дніпропетровського міського управління було задокументовано факт продажу психотропної речовини «метамфетамiн» (0.25 грама за 100 грн.). В ходi особистого огляду, у нього було вилучено два паперових пакетика з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору, схожою на психотропну. В подальшому пiд час санкцiонованого обшуку, за мiсцем мешкання 35-річного громадянина було вилучено 6-ть полiетиленових пакетикiв з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору, схожою на психотропну. Згiдно довiдок НДКЦЕ вилучене є однорiдною психотропною речовиною «метамфетамiн», загальною сухою вагою 0,557 грама. За цим фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Зловмиснику караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

14 січня п. р. до працівників Тернівського міського відділу міліції звернулась непрацююча 46–річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що в перiод з 20 години до 21 години 13.01.2012 в приватному будинку, розташованому в с. Богданiвка малознайомий, побивши руками по обличчю, згвалтував її неповнолiтню доньку 1995 р.н. За скоєння злочину спiвробiтниками міліції був затриманий 19-річний хлопець. Наразі, ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Парус-2  (17.01.12 09:32): Народ! Помогите! Кто что знает о ДТП в Днепропетровске на ж/м Западный, случившееся около 5-ти часов утра рядом с трамвайной остановкой? Очень срочно нужно! Пожалуйста!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте