Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
18:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальне зведення на 31 грудня

Криминальне зведення на 31 грудня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30 грудня п. р. до працівників Орджонікідзевського міськвідділу міліції вiд чергового лiкаря приймального вiддiлення лікарні надiйшло повiдомлення про те, що автомобiлем швидкої медичної допомоги з мiсця мешкання по вул. Шатохiна, iз проникаючим колото-рiзаним пораненням черевної порожнини, у неконтактному станi, був доставлений непрацюючий, 32 річний господар оселі.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий непрацюючий, 54 річний громадянин. Як з’ясувалося, зловмисник о 16.50 за мiсцем мешкання потерпiлого, пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв, на грунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, ножем, який принiс iз собою, спричинив останньому вищевказане тiлесне ушкодження.

Знаряддя злочину - складаний нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

30 грудня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по пр. Металургiв вiдбувається бiйка.

Виїздом за вказаною адресою, патрульною службою Днiпропетровського МУ, у станi алкогольного сп'янiння були затриманi непрацюючi, 31 та 29 річні громадяни.

Як з’ясувалося, зловмисники о 11.20 взявши з собою дерев'яну бейсбольну биту, вибили вхiднi дверi до квартири, де мешкає подружжя. Побивши останнiх битою та руками по головi i тулубу, внаслiдок чого господар оселі втратив свiдомiсть, вiдкрито заволодiли мобiльним телефоном. Збиток - 640 грн. Викрадене та знаряддя злочину - бейсбольну биту вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій». Зловмисникам загрожує карається позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

30 грудня працівниками Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по пров. Берiнга у непрацюючого, 44 річного господаря оселі було вилучено саморобний однозарядний пристрiй пристосований для стрiльби патронами калiбру 5,6 мм та 300 патронiв до нього.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та обрання зловмиснику відповідного запобiжного заходу.

23 грудня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 39 річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 23.12.2011 о 01.30 бiля одного із будинків по вул. Мировича, невiдомий, вдаривши невстановленим предметом по головi, вiд чого останнiй втратив свiдомiсть, заволодiв у нього шкiряною курткою та мобiльним телефоном. Збиток 3 тис. 500 грн. Потерпілий з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забиттям обличчя у нетверезому станi був госпiталiзований до нейрохiрургiчного вiддiлення лiкарнi.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були затриманi непрацюючi, ранiше судимi, 22-х та 20-ти річні мiсцевi жителi. Зловмисники 23.12.2011 о 01.30 за попередньою змовою, з метою заволодiння чужим майном, взявши з дому палицю, побачили невiдомого в станi алкогольного спянiння. Пiсля чого зазначеною палицею ззаду вдарили потерпiлого по головi, внаслiдок чого він втратив свiдомiсть. Скориставшись безпорадним станом останнього зловмисники заволодiли його майном. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 «Розбій» КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Спрут  (31.12.11 13:14): Новогодняя акция. Отключи в 23.50 телевизор и включи его уже в новом 2012 году. И будет тебе приятная встреча нового года. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті