Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
07:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

5 листопада – відкриття галереї-книгарні сестер Гаєвих А&K «Чорна ящірка»!

|«« «« »» »»|

Представляємо вам галерею-книгарню «Чорна ящірка» – новий проект сестер Гаєвих та партнерів. Дві полярні точки мистецтва – надійна матеріальність образотворчого та невловна абстрактність словесного – об’єдналися в стінах нашої галереї в гармонійне ціле.

Галерея «Чорна ящірка» представляє вашій увазі постійну експозицію художніх та ужиткових робіт сестер Гаєвих. Серед художнього доробку – живописні та графічні роботи, у тому числі ті, які ніколи й ніде раніше не виставлялися. Також увазі відвідувачів пропонуються авторські ляльки та прикраси. Та й інтер'єр нашої галереї – рівноправна частина експозиції, адже він від початку й до кінця зроблений руками сестер Гаєвих.

Книгарня «Чорна ящірка» розраховує стати невеликою, проте ретельно вивіреною добіркою книг. На її полицях можна буде знайти ті українські та зарубіжні видання, які непросто купити у великих книжкових супермаркетах. Це і культові тексти зі сфери гуманітарних наук, і сучасна українська та зарубіжна поезія (якої, на жаль, небагато видається і ще менше продається), і дитяча книга. Містком між галереєю та книгарнею можна вважати підбірку художніх каталогів Taschen.

Галерея-книгарня «Чорна ящірка» планує стати не лише місцем, де можна придбати красиві речі та цікаві книжки, а затишним, домашнім простором, де завжди можна отримати цікаве спілкування. В наших планах майстер-класи з виготовлення авторської ляльки від сестер Гаєвих, майстер-класи запрошених майстрів, зустрічі з письменниками та поетами, круглі столи на теми культури й мистецтва, презентації книжкових новинок. А головне – комфортна атмосфера для тих, хто любить яскраве, небанальне мистецтво, як любимо його ми.

Адреса нашої галереї: м. Дніпропетровськ, вул. Червона Площа, 3.

Розклад роботи: з 12-00 до 20-00 (вт. – пт.), з 12-00 до 18-00 (сб. – нд.), вихідний – понеділок.

blacklizard.dp.ua

[email protected]

050 451 18 08 (галерея)
068 733 12 74 (книгарня)

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наташа  (03.11.11 14:35): Це на місці, де раніше був "Білокнижник"? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте