Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 27 июня

Криминальная сводка на 27 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 червня п. р. до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 36-річний водій таксі. Заявник повідомив про те, що 24 червня близько 23.50 біля пр. Ілліча невідомий під погрозою ножа заволодів GPRS – навігатором. За скоєння злочину працівниками міліції був затриманий непрацюючий, 30-річний чоловік. Викрадене – вилучено. За даним фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України «Розбій». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

25 червня п. р. до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 18-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 00.15 біля однієї із зупинок громадського транспорту двоє невідомих побивши руками по голові та поваливши на землю заволоділи мобільним телефоном та гаманцем з грошима у сумі 35 грн. Сума завданого збитку - 735 грн. За скоєння злочину працівниками міліції по «гарячим слідам» був затриманий 23-річний, раніше судимий, непрацюючий громадянин. Викрадене – вилучено. За даним фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж». Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання співучасника злочину.

26 червня п. р. до працівників Орджонікідзевського міського відділу міліції від чергового лікаря надійшло повідомлення про те, що до лікарні з численними пораненнями черевної порожнини, з пошкодженням печінки, підшлункової залози та шлунку, у неконтактному стані був доставлений непрацюючий, 36-річний місцевий мешканець. Під час надання медичної допомоги з тіла потерпілого був вилучений предмет виготовлений з еластичного пластику у вигляді кулі діаметром 8 мм. Як з’ясувалося, 26 червня близько 00.30 біля одного із кафе по вул. ім. газети «Правда» між потерпілим та невстановленими особами з однієї сторони та 35-річним підприємцем та його непрацюючим 33-річним знайомим з іншої сторони виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході бійки 35-річний зловмисник з пістолета травматичної дії здійснив чотири постріли у бік потерпілого заподіявши останньому вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі, приймаються заходи для з’ясування всіх обставин справи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Lorens G.  (28.06.11 23:12): Все-таки Украина впереди планеты всей! Они лохи GPS пользуются, а у нас вшивые таксисты на GPRS навигатор пересели.

Стыдно, товарищи Японцы!
Ответить | С цитатой
zv  (28.06.11 21:46): Без навигации в сетях GPRS сейчас очень трудно... Подскажите пожалуйста где можно приобрести такой прибор и как он выглядит. Ответить | С цитатой
vovka-81  (27.06.11 16:17): заволодів GPRS – навігатором Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте