Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
12:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 мая

Криминальная сводка на 3 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

02.05.2011 о 03.00 до Амур-Нижньодніпровського РВ м. Дніпропетровська звернулася 32-річна місцева мешканка і повідомила, що о 00.30 на вул. Калиновій малознайомий чоловік ривком заволодів її сумочкою з двома мобільними телефонами, паспортом, посвідченням водія, техпаспортом на її ім’я, чотирма каблучками та сережками з жовтого металу, гаманцем із грошима в сумі 2900 гривень. Загальний збиток склав 9800 гривень. За скоєння злочину працівниками міліції затриманий непрацюючий 39-річний місцевий мешканець. Викрадене вилучено. Слідчим відділом РВ порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України «Грабіж».

02.05.2011 р. о 01.00 до Центрально-Міського РВ м. Кривого Рогу від чергового приймального відділення міської лікарні надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з відкритою ЧМТ, забиттям головного мозку, переломом основи черепу, у стані алкогольного сп’яніння до них доставлений 30-річний непрацюючий місцевий мешканець. В ході перевірки за даним фактом працівниками міліції встановлений та затриманий 20-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий мешканець, який 01.05.2011 о 23.00 біля гаражу на подвір’ї одного з будинків по вул. Херсонській під час спільного розпиття спиртних напоїв руками та ногами побив постраждалого. Останнього було прооперовано в лікарні, наразі чоловік знаходиться у реанімації. Слідчим відділом РВ порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

02.05.2011 о 07.55 до Баглійського РВ м. Дніпродзержинська з міської лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що о 07.00 з чисельними колото-різаними пораненнями грудної клітини, проникаючими пораненнями черевної порожнини від одного з магазинів по вул. Ватутіна був доставлений непрацюючий місцевий мешканець, 1981 р.н. Як було встановлено працівниками міліції, 01.05.2011 о 23.00 постраждалий розпивав спиртні напої на вул. 8-го Березня. Через деякий час він виявив відсутність своєї барсетки, яку залишив без нагляду. Намагаючись її знайти, чоловік став чіплятися до перехожих. З одним з них у постраджалого сталася сварка, яка переросла у бійку. Під час бійки чоловік дістав вказаних поранень. У лікарні його було прооперовано, після чого госпіталізовано до хірургічного відділення. За скоєння злочину працівниками міліції був встановлений та затриманий непрацюючий місцевий мешканець, 1984 р.н., який під час бійки наніс постраждалому вказані поранення складаним ножем. Слідчим відділом РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Gorod.dp.ua на Facebook.


solingen  (04.05.11 09:25): я не понял, а почему в сводку не вошло "Мошенники под видом ГАИшников" http://gorod.dp.ua/news/62752 Ответить | С цитатой
Я  (04.05.11 07:53): Через деякий час він виявив відсутність своєї барсетки, яку залишив без нагляду. Намагаючись її знайти, чоловік став чіплятися до перехожих. З одним з них у постраджалого сталася сварка, яка переросла у бійку. Під час бійки чоловік дістав вказаних поранень. У лікарні його було прооперовано, після чого госпіталізовано до хірургічного відділення. За скоєння злочину працівниками міліції був встановлений та затриманий непрацюючий місцевий мешканець, 1984 р.н., який під час бійки наніс постраждалому вказані поранення складаним ножем. Слідчим відділом РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

И вместо тог, чтобы дать премию тому, кто защитил себя от пьяного *** - чувака ни за что делают обвиняемым. МУСОРА.
Ответить | С цитатой
бугог  (04.05.11 07:34): Даешь "криминальную сводку" на 4 мая! Ответить | С цитатой
Днепропетровск  (03.05.11 20:35): Как они задрали - почему уродов не расстреливают сразу , а садят??? Зачем ЭТО нам вокруг нас надо?!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте