Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
23:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 апреля

Криминальная сводка на 21 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 квітня п. р. до співробітників Верхньодніпровського райвідділу міліції звернулася 80-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 19 квітня близько 14.00 невідома дівчина шляхом вільного доступу зайшла на її подвір’я де побивши заявницю палицею заволоділа мобільним телефоном. Збиток 250 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку була затримана непрацююча, 35-річна місцева мешканка. Викрадене – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб». Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

11 квітня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Сучкова у непрацюючого, 32-річного громадянина було вилучено медичний шприц об’ємом 2 мл. з рідиною темного кольору об’ємом 1.5 мл. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.24 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

20 квітня п. р. до співробітників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся непрацюючий, 19-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 11.30 його знайомий на перехресті вул. Спогадів та Лебединій утримуючи рукою за шию і вдаривши ногою по голові заволодів сумкою з продуктами харчування. Збиток 300 грн. За скоєння злочину був затриманий непрацюючий, 29-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

12 квітня п. р. співробітниками Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Маршева у непрацюючого, 46-річного громадянина було вилучено саморобний пристрій по типу «Самопал» виготовлений із металевої трубки довжиною 175 мм, діаметром 7 мм, прикріпленої до дерев’яного бруска. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано гладкоствольною вогнепальною зброєю, виготовленою саморобним способом по типу дульнозарядних пістолетів. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Наразі, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте