Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
20:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 4 апреля

 	Криминальная сводка на 4 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 березня п. р. до співробітників Широківського райвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в с. Дачне виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце злочину з гематомами під обома очами було виявлено труп непрацюючого, раніше судимого, 40-річного громадянина. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок здавлення головного мозку. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий 62-річний дядько потерпілого, який знаходячись в стані алкогольного сп’яніння прийшов до потерпілого де в ході раптово виниклої сварки двічі вдарив кулаком по обличчю. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

2 квітня п. р. співробітниками Нікопольського міського відділу міліції в с. Шевченково в ході проведення оперативно-розшукових заходів у 62-річного громадянина було вилучено 62 патрони калібру 5. 6 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Наразі, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

3 квітня п. р. до співробітників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулася непрацююча, 21-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 31 березня, близько 13.30 її непрацююча, раніше судима, 22-річна знайома шляхом ривка заволоділа мобільним телефоном. Сума завданого збитку склала 800 грн. Наразі, зловмисниця затримана. Викрадене – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України («Грабіж»). Зловмисниці загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Жители Воздухофлотской  (04.04.11 10:29): Её знает весь Днепропетровск, как первую в городе дурочку. Она со своим децелом в 1996-м году решила заняться шоу-бизнесом. Устроила дискотеку на улице Воздухофлотской. Это была такая карикатура, а не дискотека. Какое-то жалкое подобие. Как всегда, эта всем известная дурочка начала приставать к детям. Тогда им было по 14-15 лет. Нормальные дети. Но у дурочки в крови позадираться к кому-нибудь. И что сделали тогда эти дети. Они в нескольких местах расставили посты. Всех, кто шёл по незнанию на её горе-дискотеку, заворачивали обратно. И это продолжалось неделю. Дурочка в шоке. Неделю на её дискотеке абсолютная пустота. Директор клуба, узнав об этом, выдворил её оттуда вместе с её причандалями. Она так позорно обломалась. До сих пор народ помнит этот случай и смеётся над дурочкой. А как она вымогала у Селянина Владимира Витальевича четыре тысячи долларов. Совершенно посторонний для неё человек по её тупым соображениям должен был просто так вынуть и подарить ей такую сумму. Ужас ! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 3
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте