Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
12:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 10 марта

 Криминальная сводка на 10 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

9 березня п. р. до співробітників чергової частини Дніпропетровського міського управління від невідомого надійшло повідомлення про замінування школи в м. Новомосковськ. За вказаною анонімом адресою загальноосвітньої школи не знаходилося. В найближчих до вказаної адреси школах було проведено огляд приміщень. В ході огляду з однієї школи було евакуйовано 425 школярів та 16 вчителів, а з іншої 246 школярів і 9 вчителів. Згідно висновку акту вибухотехнічної служби НДЕКЦ вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було. За скоєння злочину було встановлено 13-річну ученицю школи в с. Голубівка. Наразі, за даним фактом проводиться дослідча перевірка.

9 березня п. р. до співробітників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 54-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що близько 11.00 до квартири її 85-річного батька під виглядом працівників соціальної служби, а саме з Фонду ветеранів ВВВ проникли дві невідомі жінки, які під приводом обміну старих грошових купюр на нові заволоділи грошима у сумі 20 тис. грн.. Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання зловмисниць. 9 березня п. р. до співробітників Криничанського райвідділу міліції від місцевого приватного підприємця надійшло повідомлення про те, що за місцем мешкання в с. Гремуче з різаними ранами шиї знаходиться труп його непрацюючого, 58-річного батька. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, 29-річний мешканець с. Одарівка. Як з’ясувалося, близько 18.30 чоловіки вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка в ході якої зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому смертельне поранення. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ («Умисне вбивство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

4 березня п. р. до співробітників Межівського райвідділу міліції від лікаря місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з саднами та синцями тулубу була госпіталізована непрацююча, 48-річна місцева мешканка, яка 9 березня у лікарні померла. Згідно висновку судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок гострої внутрішньої кровотечі та розриву селезінки. За скоєння злочину, співробітниками міліції був затриманий непрацюючий, 34-річний співмешканець потерпілої. Як з’ясувалося, 3 березня близько 21.30 під час розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка в ході якої зловмисник руками та ногами побив потерпілу, спричинивши останній вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 ККУ («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

1 березня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із магазинів по вул. Червоноармійській у непрацюючої, 38-річної громадянки було вилучено медичний шприц з прозорою речовиною. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0, 16 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту») Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

9 березня п. р. до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 58-річна реалізатор одного із приватних підприємств. Заявниця повідомила про те, що 4 березня близько 13.00 в приміщенні магазину невідомий чоловік відкрито заволодів 20-ма наручними годинниками. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий 42-річний громадянин. Частину викраденого (19 годинників) у зловмисника вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 ККУ («Грабіж»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

9 березня п. р. співробітниками Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що 20 лютого п. р. непрацюючий, раніше судимий, 46-річний громадянин скоїв крадіжку 500 м кабеля. Загальна сума завданого збитку склала 2440 грн. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ККУ («Крадіжка»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Максим  (10.03.11 13:58): Если МИЛИЦИЯ не взяла еще след этих НЕГОДЯЕК - вора тянет на место преступления.Установите слежку ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТЬЮ до двух недель.В районе этой квартиры появится кодло цыган под видом покупки-продажи ... Ответить | С цитатой
Максим  (10.03.11 13:45): Уважаемые работники милиции!Это дело Вашей чести найти сволочей,беспощадно грабящих беззащитных стариков.Возраст подбирают явно по БАЗЕ ДАННЫХ, дедов в возрасте 85 лет, бабушек 73-74 года, грабят по 1 человеку в месяц в пятницу или субботу и выбирают разные районы города Днепропетровска и Днепродзержинска.Непонятно почему пошли на охоту в среду(кстати очень плохой день для ВОРА в смысле разоблачения).Гипнозом одна из них явно обладает!И живут эти дряни где-то между Днепропетровском и Днепродзержинском(ЦЫГАНСКИЕ ПОСЕЛЕНИЯ).Да поможет Вам Бог! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте