Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
15:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

8 предприятий Днепропетровщины представят область на Всеукраинском конкурсе «100 лучших товаров Украины»

8 предприятий Днепропетровщины представят область на Всеукраинском конкурсе «100 лучших товаров Украины»
val.ua
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович нагородив переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України». Найкращими визнано 30 видів товарів та послуг від 21 підприємства області. З них 8 підприємств представлятимуть область на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу.

Фіналістами регіонального етапу також стали 14 видів товарів та послуг від 14 підприємств області, лауреатами - 16 видів товарів та послуг від 10 підприємств області.

«Результати конкурсу свідчать про те, що підприємства та організації нашої області можуть гідно представляти свою продукцію та послуги на будь-якому рівні. Наше завдання – підтримати місцевого виробника і показати, що його продукція якісна. Це допоможе споживачу зробити правильний вибір на користь вітчизняного виробника», - зазначив Олександр Любович.

Кількість учасників регіонального туру конкурсу у цьому році збільшилась на 10% порівняно з минулим роком. Споживчий ринок значно пожвавився - за 9 місяців 2010 року товарообіг на Дніпропетровщині зріс на 20%. За цими показниками наш регіон фактично вийшов на рівень докризового 2008 року.

«Завдяки консолідованій роботі всіх рівнів влади і особистому контролю голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в області зростає виробництво промислової продукції, стабільно працює агропромисловий комплекс. Дніпропетровщина сьогодні посідає перше місце за темпами зростання соціально-економічних показників серед регіонів України», - наголосив Олександр Любович.

Всі підприємства-учасники конкурсу подавали на розгляд експертів та конкурсної комісії звіти учасника конкурсу та анкету-самооцінку підприємства, складену відповідно до вимог нормативно-методичних матеріалів.

На конкурсі оцінюється не тільки якість товарів, робіт та послуг, а й рівень менеджменту підприємств та ступінь усвідомлення ними соціальної відповідальності. Визначальним критерієм є якість та безпечність продукції.

Довідка:

Офіційним організатором Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» є Держспоживстандарт України за сприянням Ради Міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської, Севастопольської та Криворізької міських державних адміністрацій.

Конкурс спрямований на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, впровадження на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволення потреб споживачів.

Конкурс проводиться на регіональному та загальнодержавному етапах.

Краща продукція визначається за номінаціями:
- товари;
- роботи та послуги.

Номінація «Товари» поділяється на групи:
- продовольчі товари;
- промислові товари для населення;
- товари виробничо-технічного призначення;
- вироби народних художніх промислів.

Відповідно до Господарського кодексу України при проведенні конкурсу здійснюється розподіл підприємств на малі, середні та великі.

Для оцінки діяльності підприємств Положенням про конкурс були визначені основні критерії:

  • якість та конкурентоспроможність продукції;
  • задоволеність споживачів і закупівельних організацій;
  • рівень стабільності показників якості;
  • наявність сертифікованої продукції або стан розроблення (СУЯ, СЕУ, НАССР, ОHSАS SA8000/ISO26000);
  • економія енергетичних ресурсів;
  • успіхи в освоєнні внутрішнього ринку та зовнішньоекономічної діяльності.
Gorod.dp.ua на Facebook.


пищевик  (07.10.10 13:08): вапр, Да понятно какие. Пиво, водка, вино. Может ещё курево и одна-две позиции колбасы. Только с таких контор можно взять неплохие откаты. Знаем где живём. Проходили. Ответить | С цитатой
!!!  (07.10.10 08:48): статья непонятно про что Ответить | С цитатой
вапр  (06.10.10 20:23): И что же это за предприятия? и что же это за товары ? Государственная тайна, которую нельзя разглашать на сайте? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте