Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
03:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 12 августа

Криминальная сводка на 12 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 серпня п. р. близько 18.55 до Нікопольського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, 26-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 10 серпня о 22.30 біля одного із будинків по вул. Електрометалургів, двоє невідомих чоловіків побивши його руками по голові та тулубу, заволоділи його мобільним телефоном та грошима в сумі 55 грн. Загальна сума збитку склала 275 грн.

Того ж дня, до співробітників Нікопольського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, 26-річний місцевий мешканець, та повідомив, що 10 серпня близько 18.00 біля одного із будинків по вул. Електрометалургів, двоє невідомих молодиків побивши його руками по голові та тулубу, заволоділи мобільним телефоном. Сума заподіяного збитку склала 231 грн. За скоєння вищевказаних злочинів співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції були затримані: непрацюючі, 19-ти, та 21-річні місцеві мешканці, один з яких є раніше судимим. За даними фактами слідчим відділом, порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

11 серпня п. р. близько 21.45 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернувся 19-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що того ж дня біля одного із будинків по вул. Шевченка, малознайомий на ім’я «Антон» шляхом ривка заволодів його мобільним телефоном. Сума заподіяного збитку склала 400 грн. За скоєння злочину, співробітниками патрульної служби був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 18-річний місцевий мешканець. Наразі, викрадене – вилучено. За даним фактом, проводиться перевірка.

11 серпня п. р. близько 21.50 до співробітників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 29-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 21.00 біля одного із будинків по вул. Якіра двоє невідомих чоловіків тримаючи її за руки заволоділи ланцюжком з кулоном із жовтого металу та мобільним телефоном. Загальна сума збитку склала 4 тис. 750 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, 19-річний місцевий мешканець. Наразі, викрадене – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб») Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання співучасника злочину.

За скоєння даного злочину зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті