Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 08 червня 2024
10:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 10 августа

Криминальная сводка на 10 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

9 серпня п. р. близько 20.00 до співробітників Магдалинівського райвідділу міліції звернулася 58-річна мешканка с. Котовка Магдалинівського району. Заявниця повідомила про те, що 5 серпня близько 20.00, 16-річний місцевий мешканець з подвір’я господарки відкрито заволодів металевою рейкою, вагою близько 100 кг. Сума заподіяного збитку склала 200 грн. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)»). Юнаку загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

9 серпня п. р. о 15.46 до співробітників Магдалинівського райвідділу міліції по телефону від громадян надійшло повідомлення про те, що на полі в Магдалинівському районі, яке належить одній із селищних рад, горить стерня. При виїзді на місце події було встановлено, що поле, площа якого складає 4,7 га., орендує одне із аграрних товариств. За скоєння злочину співробітниками Магдалинівського райвідділу міліції був затриманий 28-річний керуючий відділенням, який навмисно, порушуючи вимоги пожежної безпеки, з метою подальшої обробки землі, здійснив підпал залишків стерні на вищевказаному полі. Внаслідок пожежі вигоріла стерня, загальною площею 4,5 га. Наразі, пожежа ліквідована. Сума заподіяного збитку встановлюється. За даним фактом, слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України («Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно майнову шкоду у великому розмірі»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років Наразі, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки по невиїзд.

9 серпня п. р. співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення слідчо-оперативних заходів біля одного із місцевих водоймищ, поблизу селища був виявлений посів наркотичної рослини «Конопля» у кількості 7153 кущів, яка належить 21-річному місцевому мешканцю. Як пояснив останній, вилучену рослину він вирощував з метою подальшого збуту, а також для особистого вживання. Наразі, вилучені кущі направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України («Незаконне вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин»). За скоєння даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


грек  (11.08.10 22:24): рельсу у бабки качок какой-то пиндил? Відповісти | З цитатою
a  (10.08.10 17:02): а перевести? Відповісти | З цитатою
с Титова.  (10.08.10 12:59): Что-то не понятно! Руководитель сознательно и с целью дальнейшей обработки земли подпалил стерню, которая и выгорела в результате... О каком убытке идёт речь?!? Какой имущественный ущерб в большом размере? Да, пожарная безопасность нарушена - за это и штрафуют. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (11)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (7)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті