Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
11:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 августа

 Криминальная сводка на 6 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

5 серпня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю одного із райвідділів міліції, був зібраний матеріал відносно голови однієї з райдержадміністрацій Дніпропетровської області, яка займала посаду у 2006 році. Зловмисниця, 28 грудня 2006 року, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою з головою одного із фермерських господарств, без офіційної заяви, незаконно підписала розпорядження про передачу земельної ділянки, загальною площею 20 га для ведення фермерського господарства. Сума заподіяного збитку державі склала 172 тис. 610 грн. Наразі, за даним фактом, прокуратурою одного із районів Дніпропетровської області порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України («Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення службовою особою дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, які спричинили тяжкі наслідки»). За скоєння даного злочину, зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від семисот п’ятидесяти до тисячі п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

5 серпня п. р. о 12.10 до чергової частини Дніпропетровського міського управління по спецлінії «102» з мобільного телефону зателефонував невідомий чоловік та повідомив про те, що Артезіанська свердловина питної води, що розташована по вул. Прогресивна в м. Дніпропетровськ – замінована. При виїзді на місце події співробітниками вибухово-технічної служби ГУМВС в Дніпропетровській області була обстежена прилегла територія, з якої було евакуйовані близько 20 чоловік. Під час обстеження, вибухового пристрою виявлено не було. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітниками патрульної служби був затриманий непрацюючий, 27-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, зловмисник, з хуліганських спонукань, з мобільного телефону зателефонував до співробітників міліції та повідомив про замінування колонки. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського району порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України («Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей, яке спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно»). Також затриманому було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. За скоєння даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до семи років.

5 серпня п. р. близько 07.00 до співробітників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 31-річний приватний підприємець. Заявник повідомив про те, що того ж дня о 06.30 в приміщенні одного із магазинів Кривого Рогу невідомий відкрито заволодів з касового апарату грошима у сумі 200 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Інгулецького райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 20-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)»). Також, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. За скоєння даного злочину, затриманому загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

5 серпня п. р. о 00.20 співробітниками карного розшуку Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління були затримані двоє непрацюючих молодиків 20-ти та 23-х років, один з яких є мешканцем Криничанського району. Як було встановлено, того ж дня близько 18.00 з покрівлі гаражів по вул. Кірова м. Дніпродзержинська зловмисники відкрито заволоділи металевими листами, які знаходяться на балансі контрольно-ревізійного відділу м. Дніпродзержинська. Сума заподіяного збитку склала 8 тис. грн. Наразі, викрадені металеві листи вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб»). За скоєння даного злочину зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ОПЫТНЫЙ  (07.08.10 12:29): голови однієї з райдержадміністрацій Дніпропетровської області, яка займала посаду у 2006 році. Зловмисниця, 28 грудня 2006 року, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою з головою одного із фермерських господарств, без офіційної заяви, незаконно підписала розпорядження про передачу земельної ділянки, загальною площею 20 га для ведення фермерського господарства. Сума заподіяного збитку державі склала 172 тис. 610 грн. Наразі, за даним фактом, прокуратурою одного із районів Дніпропетровської області порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України («Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення службовою особою дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, які спричинили тяжкі наслідки»). За скоєння даного злочину, зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років
Фермер это наверное бывший начальник ЖЕКа Березанский П.С ,проживающий в Подгороднем ?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте