Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
14:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 августа

Криминальная сводка на 2 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 липня п. р. близько 21.00 біля одного із будинків по вул. Миру в м. Синельникове співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Синельниківського міського відділу міліції у непрацюючого, 41-річного місцевого мешканця був вилучений медичний шприц з психотропною речовиною «Первітин», об’ємом 1,5 мл. За даним фактом, слідчим відділом Синельниківського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

31 липня п. р. близько 14.00 до співробітників Марганецького міського відділу міліції від чергової медсестри однієї із місцевих лікарень надійшло повідомлення про те, що з ножовим пораненням серця до лікарні був доставлений чоловік, який помер під час проведення операції в хірургічному відділенні. Постраждалим виявився непрацюючий, раніше судимий, 30-річний місцевий мешканець. Співробітниками карного розшуку Марганецького міського відділу міліції було встановлено, що того ж дня постраждалий знаходився в гостях у свого знайомого - непрацюючого, 33-річного місцевого мешканця та 22-річної подруги господаря. Раптом, під час вживання спиртних напоїв, між гостем та знайомою господаря виникла сварка, внаслідок якої, зловмисниця кухонним ножем завдала жертві смертельну травму. Наразі, знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині»).

29 липня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Новомосковського міського відділу міліції був зібраний матеріал відносно директора одного із комунальних підприємств Новомосковського району. Зловмисниця, в приміщенні бухгалтерії отримала хабар від 30-річного мешканця м. Дніпропетровська у сумі 3260 грн. за не відключення від водопостачання мешканців одного з сіл Новомосковського району. За даним фактом, міжрайонною прокуратурою порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте