Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
06:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепропетровске началась череда благотворительных акций для самых маленьких

В Днепропетровске началась череда благотворительных акций для самых маленьких
Участь у благодійній акції «Я хочу дружити» взяли діти з обмеженими фізичними можливостями. В одному з торгівельних центрів міста дітлахи запропонували городянам свої малюнки.

У Дніпропетровську завершилася благодійна акція під назвою «Я хочу дружити». Обрати кращі роботи могли самі дніпропетровці, які вішали на малюнки так звані зірочки.

Оголошення результатів благодійної акції «Я хочу дружити» пройшло у досить домашній атмосфері. За «солодким столом», з посмішками та добрим настроєм. Участь в акції взяли діти з обмеженими фізичними можливостями від 4 до 16 років. Вони представили на конкурс більше 70 малюнків. Об’єднала їх одна спільна мета – всі вони хочуть дружити.

Наталія Алєксєєва, організатор акції «Я хочу дружити»:

- Так як ми сидимо в основному на домашніх навчаннях, в ізольованих спецшколах тому ми хочу зараз завдяки тому, що в державі почала змінюватися політика і цих дітей хочуть брати у звичайні школи у звичайні дитячі садки. Це називається інклюзивне навчання. Тож це в нас акція два в одному, ми хотіли показати суспільству, що ми є, показати ми хочемо дружити. І також це була терапія для наших матусь. Вони по-перше розповіли про своїх дітей, пораділи, що насправді суспільство не таке вже й відсторонене від них, як вони гадали.

Самі мами участі в такій акції радіють: таким чином їхні діти можуть не тільки заявити про себе, показати вміння, а і матимуть можливість для самовираження.

Наталія Ципура, мати дівчинки-інваліда:

- В мене дочка 14 років, інвалід. Вона не ходить, сидить на візку. І мені хотілось, що усі городяни, усі люди, які нас оточують нас сприймали, як звичайних дітей, як звичайних людей, щоб з нами дружили. Вона малює свій настрій. Вона не вміє, ручки в неї теж не діють до кінця, писати, але вона може фарбами малювати свій настрій.

Учасники, що набрали найбільшу кількість зірочок, отримали грамоти й подарунки. В рамках акції волонтери збирали грошові пожертви — їх використають на організацію літнього відпочинку для дітей-інвалідів. А поки діти відпочиватимуть, організатори акції вже готують новий благодійний захід.

Віктор Махаринець, організатор акції «Я хочу дружити»:

- Ми ще зараз готуємо цілу акцію збору пожертв в натуральному вигляді, їм ще необхідно будівельні матеріали для ремонту приміщення яке виділили в дитячому садку у Ленінському районі. Це перша ластівка. Ми сподіваємося, що такі центри будуть організовані у кожному району.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алиса  (03.08.10 07:50): И правда. лучше бы город сюда деньги выделил, чем на приезд Кирилла.Обидно за державу Ответить | С цитатой
бомж  (02.08.10 23:56): И сколько же денег выделило на это городское начальство ? (т.е. МЕРсКОЕ окружение) Ответить | С цитатой
тоха  (02.08.10 16:43): Почаще проводить надо такие акции,жаль не знал Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте