Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
09:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Для больниц приобретут оборудования на 1 млн грн

Для больниц приобретут оборудования на 1 млн грн
Фото: umt-market.ru
28 липня виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2010 рік, якими передбачено придбання за кошти цільового фонду медичних апаратів для трьох міських лікарень.

Передбачено придбання 9 кисневих концентраторів на загальну суму 1 млн грн.

Цільовий фонд Дніпродзержинської міської ради створено рішенням міської ради 7 липня 2006 року для акумулювання коштів від пайової участі забудовників у розвитку інфраструктури міста, попередній порядок визначення розмірів пайової участі визначено виконкомом Дніпродзержинської міської ради 25 липня 2006 року, новий порядок розрахунків пайової участі затверджено у червні 2010 року.

За рахунок коштів цільового фонду міської ради у 2009 році профінансовано 4,5 млн грн, у 2008 році — 2,4 млн грн (у 2007 році – понад 10 млн грн).

Кислородный концентратор предназначен для использования в леченых учреждениях, больницах, санаториях. Это – электрическое устройство, которое обеспечивает отделение кислорода от комнатного воздуха. Аппарат обеспечивает подачу кислорода высокой концентрации. Клинические исследования показали, что кислородные концентраторы терапевтически эквивалентны другим типам систем подачи кислорода.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте