Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
22:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 29 июля

Криминальная хроника на 29 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 липня п. р. о 00.05 до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління від бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Ватутіна з колото-різаним пораненням грудної клітини знайдений труп чоловіка. При виїзді на місце події вдалося встановити, що постраждалим є 32-річний раніше засуджений господар оселі, який працював столяром на одному з місцевих приватних підприємств. За скоєння злочину працівниками Жовтневого РВ затримана непрацююча 35-річна дружина вбитого. Як було встановлено, 25 липня о 23.30 за місцем мешкання між подружжям виникла сварка, внаслідок якої жінка завдала чоловікові смертельне поранення кухняним ножем. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»).

26 липня п. р. близько 03.00 до працівників Павлоградського міського відділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що з колото-різаним пораненням черевної порожнини до них госпіталізований непрацюючий 33-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину працівниками Павлоградського міського відділу міліції затримана непрацююча 26-річна дружина постраждалого. Як було встановлено, 26 липня о 02.30 біля одного з будинків по вул. Іскрівській зловмисниця на грунті ревнощів розкладним ножем завдала чоловікові вказане поранення. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Навмисне тяжке тілесне ушкодження»).

27 липня п. р. близько 20.00 до працівників Синельниківського міського відділу міліції з приймального відділення місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення у неконтактному стані з колотою раною грудної клітини доставлений чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий 45-річний мешканець м. Синельникове. При виїзді на місце події працівниками міліції було встановлено, що 27 липня о 19.10 двоє чоловіків на подвір’ї будинку, який належить непрацюючому 33-річному місцевому мешканцю, вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої господар, схопивши вили, завдав жертві вказане тілесне ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Синельниківського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Навмисне тяжке тілесне ушкодження»). Зловмисник затриманий.

20 липня п. р. о 13.45 працівниками Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля однієї з місцевих лікарень у непрацюючого, раніше засудженого 41-річного мешканця Нікопольського району вилучений саморобний пристрій «самопал». Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя є гладкоствольною дульнозарядною вогнепальною зброєю. За даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмисник затриманий.

27 липня п. р. о 11.30 до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління з приймального відділення однієї з лікарень надійшло повідомлення про те, що до них з проникаючою різаною раною передньої черевної стінки доставлений непрацюючий 39-річний місцевий мешканець. Під час проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину затриманий непрацюючий, раніше засуджений 53-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 27 липня близько 10.00 біля одного з будинків по пр. Кірова між двома чоловіками на ґрунті неприязних відносин виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухняним ножем завдав постраждалому вказані тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Навмисне тяжке тілесне ушкодження»).

27 липня п. р. близько 17.00 працівниками Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по вул. Мануільського у непрацюючого 30-річного місцевого мешканця вилучено 69 патронів калібру 7,62 мм до автомату Калашнікова. За даним фактом слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

26 липня п. р. о 18.30 працівниками ДАІ у Межівському районі був проведений огляд автомобіля «ВАЗ». Під час огляду у непрацюючого 33-річного власника автомобіля – мешканця Покровського району – був вилучений пістолет іноземного виробництва калібру 9 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя відноситься до короткоствольної гладкоствольної вогнепальної зброї. За даним фактом слідчим відділом Межівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

28 липня п. р. о 17.30 працівниками Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по пр. К. Маркса у непрацюючого 50-річного місцевого мешканця вилучений обріз гвинтівки «Маузер», виробництва Німеччини, калібру 7,62 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя відноситься до вогнепальної зброї. За даним фактом слідчим відділом Кіровського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


ВАСИЛЕВС ПОШЁЛ...  (29.07.10 20:07): ГДЕ ДЕЛИСЬ ПАТРУЛИ НЕКОГДА ХОДИВШИЕ ПО ДВОРАМ КАЛИНОВОЙ И БОРЖОМА?!! ПОЧЕМУ ТАК ЧАСТО СЛЫШНЫ КРИКИ "РАЗБОРОК" НА т.н.ОБРАЗЦОВОМ РЫНКЕ?!! НЕ ХЕРА ПРЕСТУПНОСТЬ НЕ УПАЛА ОНА ПРОСТО ПЕРЕМЕСТИЛАСЬ НА БАЗАРЫ И ДВОРИКИ!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте