Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
01:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепродзержинске вырос объем строительных работ

В Днепродзержинске вырос объем строительных работ
Фото: omega-l.com
У січні–червні 2010 року у Дніпродзержинську обсяг будівельних робіт, виконаних будівельними підприємствами всіх форм власності, склав 28,1 млн грн ( 2,5% від обсягу робіт по області), що на 23,5% більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Про це повідомило управління статистики Дніпродзержинська.

У загальному обсязі виконаних будівельних робіт переважна частка — 64,8% — припадає на підприємства, основним видом економічної діяльності яких є будівництво будівель і споруд.

Обсяг будівельних робіт по капітальному ремонту у січні–червні 2010 року склав 5,2 млн грн (18,4% від загального обсягу виконаних робіт по місту), по поточному ремонту – 10 млн грн (35,4%).

У Дніпродзержинську за підсумками 2009 року обсяг будівельних робіт, виконаних будівельними підприємствами всіх форм власності, склав 46,8 млн грн, що на 70% менше, ніж у 2008 році.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте