Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
18:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мероприятия по борьбе с незаконным оборотом наркотиков продолжаются

Мероприятия по борьбе с незаконным оборотом наркотиков продолжаются
На території Дніпропетровська та області триває оперативно-профілактичне відпрацьовування «Мак», спрямоване на виявлення й знищення незаконних посівів маку та коноплі, перекриття каналів надходження цих рослин у незаконний обіг, а також попередження й виявлення правопорушень у сфері вирощування наркомістких рослин.

З настанням літнього сезону виявляються й знищуються незаконні посіви наркомістких рослин. З незаконного обігу вилучаються десятки кілограмів наркотиків. Робота у цьому напрямку знаходиться на постійному контролі керівництва ГУМВС в області. Нещодавно було прийнято рішення, що для більш ефективного виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, залучати окрім наземного, ще й повітряний транспорт. Оперативні групи, які складаються із працівників БНОН, карного розшуку, дільничних інспекторів та інших служб на гелікоптерах патрулюють простори регіону з метою виявлення посівів маку та коноплі. Ця робота вже дала певні результати.

Так, 21 липня цього року о 18.20 в ході проведення оперативних заходів працівниками сектору дільничних інспекторів міліції Покровського райвідділу в одному з селищ на присадибній ділянці одного з будинків у непрацюючого 40-річного господаря оселі були вилучені 340 кущів наркотичної речовини «Конопля». Вилучені кущі направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Слідчим відділом Покровського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 310 Кримінального кодексу України та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Днями працівники Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-профілактичних заходів біля одного з будинків по вул. Робочій у раніше засудженого 42-річного мешканця м. Тернівка вилучили 200 мл. наркотичної речовини «Опій». Нині стосовно зловмисника порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Як розповів начальник УБНОН ГУМВС України в області підполковник міліції Іван Олійник, усього ж з початку операції «Мак» міліціонери виявили понад 130 незаконних посівів маку та конопель. З незаконного обігу вилучені 20 000 кущів наркомістких рослин, понад 100 кг наркосировини, з яких 70 кг – це марихуана. Лише за останні 3 дні міліціянти виявили близько 50 незаконних посівів конопель, вилучили понад 2000 рослин.

Заходи щодо боротьби з незаконним обігом наркотиків тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:





с Победы  (26.07.10 19:24): Алекс,зачёт...на той неделе соседа принял Жовтневый ОБНОН с "пяточкой",цена вопроса 6 косарей... Ответить | С цитатой
Алекс  (26.07.10 15:26): Посмотрите на заглавное фото!!! Похоже подполковник всё что изъял, уже попробовал! Ответить | С цитатой
Hudik  (26.07.10 13:51): "...в одному з селищ на присадибній ділянці одного з будинків у непрацюючого 40-річного господаря оселі були вилучені 340 кущів наркотичної речовини "Конопля"."

"Непрацюючий 40-річний господар", это ни кто иной, как мирный христианин. Если кто не по курсам, то конопля упоминается в Библии во Второй книге Моисеевой (Приход):
1) Моисей пас овец у Иофора, тестя своего, священника Мадиамского. Однажды провел он стадо далеко в пустыню и пришел к горе Божией, Хориву.
2) И явился ему Ангел Господень в пламени огня из среды тернового куста. И увидел он, что терновый куст горит огнем, но куст не сгорает.
"Терн" - староивритское название конопли, из чего можно заключить, что
а) Бог есть; б) Конопля - Его дар нам; в) Бугога!
Ответить | С цитатой
Он  (26.07.10 13:18): Сами же мусора после изъятия наркотиков превращают оборот с незаконного в законный!!! Как вы, милые мои, думаете, куда денется тот кокс, который нашли в Одессе?! ... А они уже и на вертушках поиски ведут... Выгодно наверное )) Ответить | С цитатой
G  (26.07.10 13:17): :) :) :) Ответить | С цитатой
yyy  (26.07.10 13:14): В полях созрела конопля,
Комбайны вышли на поня,
И вот уж снова зреет мак,
Ништяк, ништяк, ништяк...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте