Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
17:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная хроника на 19 июля

Криминальная хроника на 19 июля
12 липня п. р. близько 9.23 до співробітників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на мкр. Ювілейний з колото-різаною раною грудної клітини, із зв’язаними мотузкою ногами та з подушкою на голові, виявлено труп чоловіка. Постраждалим виявився непрацюючий, раніше судимий, 41-річний громадянин. Працівниками карного розшуку розшукувався, та невдовзі був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 53-річний господар квартири. Як з’ясувалося, 9 липня близько 21.00 чоловіки вживали спиртні напої. Раптом між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому смертельні поранення. Наразі, знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучено. Слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. («Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині»).

17 липня п. р. близько 02.50 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернувся 22-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що 16 липня о 22.50 біля одного із будинків по вул.. К.Маркса троє невідомих чоловіків під словесною погрозою, намагалися заволодіти його мобільним телефоном. Зловмисники не змогли довести злочинний намір до кінця, із-за вчинення опору зі сторони потерпілого.. Того ж дня, до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернувся непрацюючий 18-річний громадянин, який повідомив про те, що біля одного із місцевих дитячих садків троє невідомих молодиків під словесною погрозою заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку склала 765 грн.

Також, 17 липня до Павлоградського міського відділу міліції звернулася 43-річна жінка, яка повідомила про те, що біля одного з дитячих садків міста троє невідомих чоловіків під словесною погрозою заволоділи мобільним телефоном її 15-річного сина. Сума збитку склала 450 грн. За скоєння вищевказаних злочинів співробітниками Павлоградського міського управління міліції були затримані раніше судимі, непрацюючі 22-х, та 29-ти річні місцеві мешканці. Зловмисники, скоювали злочини погрожуючи потерпілим іграшковим пістолетом. Наразі, проводяться заходи для затримання третього, непрацюючого, раніше судимого 23-х річного співучасника злочинів. За даними фактами, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.187 Кримінального кодексу України. («Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб»).

13 липня п. р. близько 20.40 до хірургічного відділення однієї із місцевих лікарень з рубленою раною голови був госпіталізований непрацюючий, 42-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину, співробітниками патрульної служби Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий 51-річний громадянин. Як з’ясувалося, того ж дня о 02.00 біля одного із будинків по вул. Платова, під час сварки зловмисник сокирою спричинив потерпілому вищевказану травму. Наразі, знаряддя злочину - сокира, вилучена. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Замах на вбивство»)

17 липня п. р. близько 06.05 біля одного із гуртожитків Кривого Рогу з саднами обличчя був виявлений труп 33-річного громадянина. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, сполученої травми голови та тулуба. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління був затриманий раніше судимий, 16-річний учень одного з ПТУ. Як з’ясувалося, того ж дня зловмисник, під час раптово виниклої сварки руками та ногами завдав потерпілому смертельні травми. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2. ст.121 Кримінального кодексу України.(«Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті