Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 27 травня 2024
22:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
15 червня 2010 року в Дніпропетровській області сталося 6 пожеж, одна з них – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у трьох випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох - коротке замикання в електричних мережах, в одному – розряд блискавки.

Збитки від вогню склали майже 40 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано чотирьох людей та матеріальні цінності на суму 60 тис. гривень. Минулої доби в області на пожежах загинуло двоє людей, ще одна травмована. Так, у Жовтневому районі обласного центру внаслідок необережного поводження з вогнем під час паління у нетверезому стані загинув 53-річний син власниці оселі. Долаючи вогонь, бійці МНС вивели із задимленого під’їзду трьох сусідів. Саму ж господиню житла, 1928 року народження, з опіками кінцівок та отруєнням чадним газом доправлено до однієї з міських лікарень.

У місті Перещепине Новомосковського району на пожежі отримав смертельні опіки пенсіонер, 1928 року народження.

Окрім пожеж, в області сталися й інші надзвичайні події, де постраждали люди Так, у селі Новолозуватка Криворізького району через накопичення великої кількості вихлопних газів у закритому приміщенні загинуло троє людей: літнє подружжя, обом було по 77 років, та 29-річна жінка.

Через необережність на водних об’єктах області втратили життя четверо людей: у селі Башмачка Солонянського району в місцевому ставку потонула 31-літня жінка; у місті Павлоград на річці Вовча утопився 9-річний третьокласник; у селі ім. 18 Вересня Павлоградського району під час відпочинку з друзями на річці загинув чоловік, 1974 року народження; на території Васильківської сільської ради в річці Вовча потонув хлопчик, 2000 року народження, тіло якого усе ще не знайшли.

Поривчастий вітер та зливи з градом завдали жителям області чимало клопоту. Так, у селищі міського типу Васильківка частково пошкоджені дахи трьох адміністративних будівель та тринадцяти приватних будинків. У Дніпропетровську зафіксовано 10 випадків падіння дерев, під час яких пошкоджено 5 автомобілів. Бійці МНС були залучені до наведення порядку: вони розпилювали дерева, що повалило вітром, та прибирали їх з проїжджих частин. Унаслідок поривів дротів електромереж без електропостачання тимчасово залишились 629 абонентів. Тривають заходи по усуненню

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свидетель  (17.06.10 12:55): А на Красном Камне с 15 на 16 ночью? Бабушке какие-то ... бросили окурок на балкон. Бабушка, слава Богу жива, а квартира пострадала. К счастью не было ветра... иначе пострадавших было бы больше... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті