Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 марта

Криминальная сводка на 25 марта
ГУ УМВС України у Днпропетровській області повідомляє.

1. 24 березня п. р. о 20.25 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції звернулася непрацююча 27-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 24 березня о 20.20 біля будинку, в якому вона мешкає, невідомий чоловік металевою трубою завдав їй два удари по голові та заволодів мобільним телефоном. Постраждалій були нанесені тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, закритої черепно-мозкової травми та рубленої рани голови.

За скоєння злочину співробітниками Нікопольського міського відділу міліції затриманий непрацюючий раніше засуджений 29-річний місцевий мешканець. Знаряддя злочину та викрадений мобільний телефон вилучені. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

2. 24 березня п. р. о 16.45 співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю в ході проведення оперативно-розшукових заходів в с. Макорти, що в Софіївському районі, в легковому автомобілі під керуванням непрацюючого 22-річного мешканця м. Кривий Ріг, в поліетиленовому пакеті була вилучена речовина об’ємом 106 мл. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вона є психотропною речовиною «Метамфетамін», суха вага якої складає 19,51 г. В кишені куртки затриманого був вилучений стартовий револьвер калібру 9 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучений револьвер був перероблений саморобним шляхом та є вогнепальною короткоствольною зброєю. Також у 28-річного пасажира – мешканця м. Кривий Ріг, який знаходився в автомобілі, - співробітниками міліції був вилучений стартовий револьвер, який згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру також є вогнепальною короткоствольною зброєю, переробленою саморобним шляхом.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Софіївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 307 ч. 3 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

3. 19 березня п. р. о 13.50 співробітниками Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з магазинів у непрацюючого 36-річного місцевого мешканця був вилучений шестизарядний револьвер калібру 5,6 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вилучена зброя є нестандартною короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Журналист  (26.03.10 11:21): 111, буду благодарна за подробности - [email protected] (оставьте тел., перезвоню)! Ответить | С цитатой
111  (25.03.10 21:14): Да в Днепре все спокойно. В ночь с 24 на 25.03 на Левобережном побили стекла в десятках авто. Все спокойно :( Ответить | С цитатой
коса  (25.03.10 20:48): Ха ха ха...Смеюсь. 263, 307 классика УБОП, когда нет доказательной базы по реальному преступлению. МАЛАДЦЫ РЕБЯТА!!! Ответить | С цитатой
j0hnny  (25.03.10 15:38): Никополь, Софиевка, Днепродзержинск а в Днепре всегда все нормально!!!Так давайте толкаете в Днепропетровский сайт новости всех регионов!!!задолбали Ответить | С цитатой
Злодей  (25.03.10 13:51): ))) та да..))
где живут такие женщины ?... три раза - а ей хоть бы хны
Ответить | С цитатой
Михаил  (25.03.10 13:24): "невідомий чоловік металевою трубою завдав їй два удари по голові..." "...ушкодження у вигляді струсу головного мозку, закритої черепно-мозкової травми та рубленої рани голови". "...вирішується питання про порушення кримінальної справи"
Без комментариев...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте