Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
20:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Україна без тютюну. Мобілізація сил

Україна без тютюну. Мобілізація сил
Тютюн - зброя в руках тих, хто бажає знищення Української Нації. Як правило, з першої цигарки починається прилучення людини до інших згубних звичок, які системно винищують силу та волю нашого народу.

Принципові позиції:

1. Кожна людина, яка причетна до виробництва та реалізації тютюну, є співучасником злочину проти людства.

2. Кожен, хто вживає тютюн - біоробот, якому не вистачає волі, аби перемогти свою залежність.

3. Усі, хто знають про шкоду тютюнопаління, але навіть не намагаються цьому перешкодити - є дезертирами, що прикривають своє боягузство словами про право людей на вибір й т.п.

27 лютого ми проводимо акцію, спрямовану в першу чергу на мобілізацію антитютюнового руху.

Порядок проведення акції:

14.00 - 15.00 - збір та інструктаж учасників за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Міронова 1Б (вхід у арку біля ТЦ "Європа", приміщення "Міжнародного Коралового клубу").

15.00 - 16.00 - польова акція. Зміст її ми не можемо викласти публічно, однак гарантуємо: нікому не доведеться робити те, що йому не сподобається.

16.00 - 17.00 - повернення на "базу", обговорення акції та визначення наступних дій.

Організатор акції - Українська Національна Партія Ноократії

За підтримки Міжнародного Коралового клубу

Інформаційний партнер - www.dniprograd.org

Телефон для довідок - (050) 512-45-85

noocracy.at.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.


Норма  (02.03.10 10:32): Desant
+1
Ответить | С цитатой
Desant  (01.03.10 10:02): Я поражаюсь тому, как курильщики тут упираются от признания того что курение это плохо. Находят 1000 причин и отговорок. Вам все кажется что вас ограничивают в праве делать то, что хотите. Да травитесь на здоровье. Только делайте это осознанно. До вас ведь мазахистов достучаться очередной раз хотят. А вы упираетесь. Лично мне по барабану какие \"дивиденды\" получит от этой акции организатор кроме того что образумит или остережет от этой пагубной привычки. Даже если это проймет пару человек - это уже хорошо.
Кто вам сказал что с наркоманией бороться не надо? Или с травматизмом или смертями на дорогах? Кстати кто бережет свое здоровье старается колбасу тем долее жаренную не есть.
Не кривите душей. Не оправдывайте сами себя. От курения ведь можно отказаться в отличие от многих других вредных вещей. Например от возможности дышать нашим отравленным воздухом.
Будьте сильными. Умейте признать ошибки, а не смешно оправдывайтесь.
Ответить | С цитатой
Sergei  (24.02.10 18:14): Володимирович, скажи, а ты ешь жаренное? ДА!? Так это же холестерин!!! Как ты можешь смотреть в глаза тех, кто потерял родственников из-за инфаркта??? Давайте сносить заводы по производству ростительного масла и сковородок, т.к. они подталкивают нацию к саморазрушению холестерином!!!

А услугами общественного/личного транспорта пользуешься? И после этого смотришь в глаза тех, кого сбило машиной???

Любое твоё действие так или иначе кому-то вредит, так уж мир устроен, и я очень надеюсь, что ты нашел кого-то, кто за всё эту **** дал тебе денег, т.к. если это действительно твоё мнение, то я даже не могу написать здесь кто ты такой - сообщение за это удалят!
Ответить | С цитатой
$$$  (24.02.10 11:30): Начхать на все акции и запреты! Курю уже больше 20 лет, и буду курить, бросать не собираюсь! Сколько можно навязывать другим свою волю и мнение! Кому не нравится, не курите. И все эти ваши оскорбительные эпитеты и др. не действуют, смешно даже: "зомби", "Слабаки" и тд. - не актуально и не впечатляет.Лучше бы с наркоманами боролись, так кишка тонка! Половина подростков на амфитамине (в лучшем случае!) сидит, и все молчат. В клубах на каждом углу можно всякую накротическую дрянь купить, возле кинотеатров вечерами та же история, и снова все молчат. А как насчет водочки и иже с нею? Почему не боремся, почему не возмущаемся? Потому что не все курят, а алкоголь употребляют практически все. Поэтому очень удобно бороться против того, что сам не делаешь, а вот наоборот - уже напряг. Так что, деятельные вы наши борцы за "Чісте повітря" сидите и молчите, на "Петровку" или "Коксохим" сходите, толку больше будет. Ответить | С цитатой
Вовочка  (24.02.10 09:38): ...ми маємо повне моральне право, беручи відповідальність на себе, закликати людей до застосування влади по відношенню до організаторів винищення людства.
Ми знаємо, що у головних злочинців є співучасники – маленькі люди...Але чи маємо ми їх жаліти?

А мы, психически здоровые люди имеем полное моральное право... Короче: ох и бить будут вас, ох и больно!!! :))) Или... в четыре точки. Признайся - знаешь как это?
С утра - и такой заряд позитива! :)))
Ответить | С цитатой
Кю!  (24.02.10 09:28): Володимирович, я слышал, что в Умани есть неплохой врач-психиатр. Многих от комплекса Наполеона избавил ;) Специально для тебя могу узнать адресок! :))) Ну а если ты не страдаешь, а наслаждаешься ))) - могу тебя переорентировать с сигарет на амброзию или колорадского жука!
Такое поле деятельности! ОГОГО!!! Опять же и базу идеологическую можно подвести - продукт-то американский! Так что под \"прапором\" нациков можно на амбразуры, т.е заросли лезть.
О! Так ты еще и с коньяком бороться собираешься? А вот напущу на тебя \"хранцузiв\" :) - покрутишься тогда!
Однажды довелось побывать на экскурсии в дурдроме. Впечатлений - масса. Но такого, да на свободе... Руководство областной психбольницы - к ответу!
Отдельное спасибо ГОРОД.ДИПИ.УА - за бесплатную (?) рекламу городским сумасшедшим.
Ответить | С цитатой
МММ  (24.02.10 08:49): Кю!, +100!!! Володимирович ,мабуть, зпід прихворівших памаранчових. Про мову вже не цікаво, даеш про паління!!! Ответить | С цитатой
Володимирович  (24.02.10 01:04): Й ми, створюючи партію Ноократії, зробили лише перший крок до переосмислення своєї ролі на Землі. Ми не хочемо бути дезертирами у неоголошеній війні проти нашої нації та людства в цілому. Ми розуміємо, що найголовніша мета, що стоїть перед нами – досконало вивчити природу людини, щоб максимально оптимізувати її діяльність у гармонії з космосом та самими собою.
Пам’ятаючи усе це, ми знову повертаємось до своїх буденних справ. Завтра нам приймати прості рішення та втілювати їх у життя. Нам більше немає чого чекати. В Україні панує безвладдя, владу слід будувати наново. Й ми вважаємо, що це має бути Ноократія – Влада Розуму.
Ответить | С цитатой
Володимирович  (24.02.10 01:02): Й ми казатимемо те, що є. Нацисти знищили людей набагато менше, ніж це зробили тютюнові магнати. Як відомо, нацизм звинувачений у злочинах проти людства. Відтак - прищеплення тютюнової залежності ми також вважаємо злочином проти людства.
Наш духовний наставник, Володимир Іванович Вернадський, усе життя обстоював ідеї пацифізму. Однак у статті «Декілька слів про ноосферу» він чітко вказав на необхідність застосування сили до таких людей, як нацисти. Отже – ми маємо повне моральне право, беручи відповідальність на себе, закликати людей до застосування влади по відношенню до організаторів винищення людства.
Ми знаємо, що у головних злочинців є співучасники – маленькі люди, які часто не мають іншого вибору, ніж виробляти смерть та торгувати нею. Що ж – ми розуміємо, що вони дуже часто самі є жертвами власного бізнесу. Й так само палять й передчасно помирають від хвороб. Але чи маємо ми їх жаліти? Давайте пожаліємо торгівців наркотиками – вони мовляв, не мають іншого вибору також.
А раз
Ответить | С цитатой
Володимирович  (24.02.10 01:02): Той, хто критикує нашу анти тютюнову політику – нехай подивиться у очі тих людей, яких тютюнопаління позбавило рідних та близьких. Нехай пояснить їм, чому власники тютюнових компаній мають жирувати, а вони – займатись організацією похорон. Чому дозволено планувати розширення ринків збуту тютюнових виробів, по суті – полювання на здорових людей. Може є й інші запитання – але нехай відповість хоча б на ці.
Ми – Українська Національна партія Ноократії. Ми вважаємо, що є питання, які не можна відкладати на період «до здобуття влади». До таких питань ми відносимо поширення тютюнопаління в Україні та усьому світі.

Ми не бажаємо чекати, поки нікотин знищить репродуктивне здоров’я українських жінок.

Ми не бажаємо дивитись, як прихована пропаганда тютюнопаління перетворює чергове покоління українців на слухняних біороботів, якими можна буде маніпулювати, запропонувавши атрибути «красивого життя»: сигару, келих коньяку та ілюзію поваги до людини, яка усім цим труїтиме себе.
Ответить | С цитатой
1 2 3 4 5 6 7 8
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте