Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 февраля

Криминальная сводка на 12 февраля
Головне управління МВС України у Дніпроптеровській області повідовляє.

1. 3 лютого п. р. в с. Лихівка П’ятихатського району на узбіччі з синцями обличчя, чисельними переломами ребер та тупою травмою грудної клітини був виявлений труп 48-річного громадянина. За скоєння злочину співробітниками П’ятихатського райвідділу міліції затримані троє мешканців с. Лихівка: 45-річний, та раніше засуджені 53-річний і 46-річний громадяни. Як було встановлено, 2 лютого близько 21.00 за місцем мешкання постраждалого чоловіки вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої троє зловмисників руками та ногами завдали жертві смертельні удари, після чого винесли труп на узбіччя та зникли з місця події.

За даним фактом слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 10 лютого п. р. близько 10.00 співробітниками Магдалинівського райвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з місцевих будинків у 30-річного господаря оселі був вилучений металевий предмет циліндричної форми, довжиною 100 мм., діаметром 57 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучений предмет визнаний саморобним вибуховим пристроєм із запалом та вмістом саморобної вибухової речовини вагою 100 г. у тротиловому еквіваленті.

За даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

3. 10 лютого п. р. о 08.35 до чергової частини Дніпропетровського міського управління на спецлінію «102» зателефонував невідомий чоловік та повідомив про те, що один з будинків в с. Брагинівка Петропавлівського району замінований, вибух пролунає через 6 годин. Працівниками міліції було встановлено, що за вказаною адресою знаходиться загальноосвітня школа. В період часу з 8.45 до 8.55 зі школи були евакуйовані 105 учнів, 12 викладачів та 3 робітника технічного персоналу.

В ході обстеження будівлі співробітниками вибухотехнічної служби ГУМВС в області вибухового пристрою виявлено не було. Учбовий процес був перерваний на 1 годину. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Петропавлівського райвідділу міліції затриманий 14-річний зловмисник, який з власного мобільного телефону з хуліганських спонукань зателефонував до міліції та повідомив про замінування.

За даним фактом слідчим відділом Петропавлівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 259 Кримінального кодексу України («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян, знищення майна або пошкодження об’єктів власності»).

4. 9 лютого п. р. близько 07.00 до Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 22-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що того дня близько 06.00 в приміщенні одного з місцевих кафе двоє малознайомих чоловіків разом з ним вживали спиртні напої. Після цього зловмисники руками завдали постраждалому удари та, погрожуючи ножем, заволоділи його мобільним телефоном, підвіскою і печаткою з жовтого металу.

За скоєння злочину співробітниками Красногвардійського райвідділу міліції затримані 27-річний та 21-річний місцеві мешканці. Викрадене вилучено.

Слідчим відділом Красногвардійського РВ порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

5. 11 лютого п. р. близько 16.00 біля одного з будинків по вул. Дзержинського м. Жовті Води у непрацюючого 37-річного громадянина співробітниками Жовтоводського міського відділу міліції вилучена сигнальна ракетниця, пристосована для стрільби патронами калібру 7,62 мм до автомату «Калашнікова».

За даним фактом слідчим відділом Жовтоводського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

6. 11 лютого п. р. о 10.40 співробітниками міліції був затриманий державний реєстратор однієї з райдержадміністрацій Дніпропетровської області, який в своєму кабінеті вимагав та отримав хабара сумі 1 тис. грн. від непрацюючого громадянина за скорочення терміну реєстрації приватного підприємства.

Гроші вилучені. Прокуратурою району порушена кримінальна справа за ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу України («Отримання хабара»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Любовь  (16.02.10 17:31): Освещеие криминогенной обстановки подобного типа приемлемо для пятиклассников.Огромный привет сотрудникам центра общественных связей УМВД Украины в Днепропетровской области. Ответить | С цитатой
купер  (13.02.10 20:01): Хлопці, Ви погано шукали у нього ще є гранатомет, кулимет і він курить анашу та торгує горілкою. Ви краще розкрийте склад зброї, а на засоряйте інтернет шнягами. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте