Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
08:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 8 февраля

Криминальная сводка на 8 февраля
1. 5 лютого п. р. о 14.05 в квартирі одного з будинків м. Першотравенськ з чисельними колото-різаними пораненнями тулубу та шиї були виявлені трупи 40- та 57-річного чоловіків, а також труп 34-річного господаря оселі. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Першотравенського міського відділу міліції були затримані раніше засуджені 31- та 29-річний громадяни. Як було встановлено, 3 лютого о 00.30 чоловіки у квартирі господаря розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої двоє зловмисників кухонним ножем завдали трьом постраждалим вказані смертельні поранення. За даним фактом слідчим відділом Першотравенського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство двох або більше осіб»).

2. 2 лютого п. р. співробітниками Царичанського райвідділу міліції біля одного з будинків в с. Царичанка у місцевого мешканця вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 2 кг 580 г. За даним фактом слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). 3. 5 лютого п. р. близько 04.00 в квартирі одного з будинків м. Кривий Ріг з колото-різаною раною шиї був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 41-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Тернівського райвідділу міліції затриманий 40-річний громадянин. Як було встановлено, 5 лютого зловмисник знаходився в гостях у постраждалого та разом з ним вживав спиртні напої. На грунті ревнощів між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої гість кухонним ножем завдав жертві смертельне поранення. За даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

4. 5 лютого п. р. о 13.35 до чергової частини Дніпропетровського міського управління міліції зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що одна з агрофірм, що розташована в м. Дніпропетровську, замінована. 12 працівників агрофірми та 15 мешкаців житлового будинку, який знаходиться поряд із підприємством, були евакуйовані. Співробітниками вибухово-технічної служби в ході проведення обстеження приміщення товариства та житлового будинку вибухових пристроїв та легкозаймистих речовин знайдено не було. За скоєння злочину співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції затриманий 26-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, зловмисник був звільнений з даного підприємства та на грунті неприязних відносин до керівництва, з метою помсти, зателефонував зі свого мобільного телефону до міліції та повідомив завідомо неправдиву інформацію про замінування. За даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 259 Кримінального кодексу України («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності»).

5. 2 лютого п. р. в одному з будинків с. Лозуватка Криворізького району в підвішеному стані був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 76-річний господар оселі. Зі слів доньки вбитого було встановлено, що у пенсіонера зникло майно. За скоєння злочину співробітниками Криворізького райвідділу міліції затриманий 44-річний раніше засуджений громадянин. Як було встановлено, 26 січня о 16.30 зловмисник з метою заволодіння грошима господаря зайшов до його будинку, дротом задушив жертву та викрав мобільний телефон, медальйон, а також гроші у сумі 1500 грн. Потім з метою приховання злочину зловмисник імітував самогубство та зник з місця події. Мобільний телефон та медальйон вилучені. За даним фактом слідчим відділом Криворізького райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте