Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
04:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепропетровске пройдут мероприятия ко Дню защитника Отечества

В Днепропетровске пройдут мероприятия ко Дню защитника Отечества
elvisti.com
4 лютого у Будинку Профспілок відбудеться урочисте відкриття місячника, присвяченого Дню захисника Вітчизни.

Про це повідомили у міській організації „Товариство сприяння обороні України”. В урочистостях візьме участь міський голова Іван Куліченко. Загалом у заході візьмуть участь близько 500 осіб, серед них ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій, військовослужбовці, призовники та вихованці воєнного ліцею.

Під час місячника молодь зустрічатиметься з ветеранами. Крім того на полігоні 6-го Армійського корпусу у селищі Гвардійське проходитимуть спортивно-технічні змагання між молодіжними командами районів, також молодих людей ознайомлять з військовою частиною та бойовою підготовкою.

Товариство сприяння обороні України засноване у 1991 році як добровільне оборонно-патріотичне та спортивно-технічне об’єднання мешканців. Серед головних задач оборонного товариства є підготовка призовників з воєнно-технічних спеціальностей для служби в армії, розвиток серед членів товариства технічних та воєнних видів спорту. Також серед завдань товариства патріотичне виховання молоді.

Gorod.dp.ua на Facebook.


LOKKI  (03.02.10 12:44): Стесняюсь спросить - От кого (или от чего) нужно защищать вот это всё? Ветеранам и участникам низкий поклон, недожившим - вечная память! Ответить | С цитатой
Бандит  (02.02.10 17:46): Где оружие? Мне как раз надо? Ответить | С цитатой
Грустный  (02.02.10 16:50): Когда оружие будете раздавать? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте