Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 января

Криминальная сводка на 26 января
Головне управління МНС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 12 січня п. р. о 00.10 в одному з будинків с. Дороге Дніпропетровського району з чисельними колото-різаними ранами тулубу та різаною раною горла був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 37-річний господар оселі. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Дніпропетровського райвідділу міліції затримані двоє громадян 23 та 28 років, один з яких раніше засуджений. Як було встановлено, 11 січня о 23.20 за попередньою змовою зловмисники вибили скло вікна будинку та проникли до нього, де на грунті неприязних відносин в ході бійки кухонним ножем завдали постраждалому вищевказані смертельні поранення. Після скоєння злочину молодики зникли з місця події.

За даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 12 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство скоєне за попередньою змовою групою осіб»). Наразі зловмисники заарештовані.

2. 25 січня п. р. о 03.45 до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 22-річний відеооператор однієї з місцевих телерадіокомпаній. Заявник повідомив про те, що 24 січня о 23.30 на перехресті вулиць Артема та Шпіндяка двоє невідомих руками завдали йому удари по голові, заволодівши мобільними телефоном та плеєром. Сума заподіяного збитку склала 1300 грн. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками міліції за скоєння злочину затримані 20-річний та 18-річний молодики. Викрадене майно постраждалого вилучене.

За даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 186 ч. 2 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

3. 24 січня п. р. о 21.40 в квартирі одного з будинків по вул. Запорізьке шосе м. Дніпропетровська з чисельними колото-різаними пораненнями грудної клітини та спини був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 40-річний місцевий мешканець. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Бабушкінського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 25-річний громадянин. Як було встановлено, 21 січня близько 14.00 зловмисник знаходився в гостях у постраждалого. Між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої раніше засуджений кухонним ножем завдав жертві смертельні поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучений.

За даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

4. 25 січня п. р. о 16.10 співробітниками Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів на зупинці громадського транспорту «Первомайська» у 23-річного місцевого мешканця була вилучена граната «М-39» з запалом часів Великої Вітчизняної Війни.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

5. 23 січня п. р. о 06.10 до реанімаційного відділення однієї з лікарень м. Дніпродзержинська з діагнозом: отруєння сурогатом алкоголю, струс головного мозку, відкрита черепно-мозкова травма у неконтактному стані була госпіталізована 20-річна місцева мешканка. Під час опитування постраждалої, яка прийшла до свідомості, співробітниками міліції було встановлено, що 22 січня близько 23.00 біля одного з місцевих будинків двоє невідомих молотком завдали ій тілесні ушкодження та заволоділи сумочкою, в якій знаходився мобільний телефон. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Заводського райвідділу міліції затримані 19-ти та 20-річний мешканці с. Степове Дніпропетровського району. Знаряддя злочину та викрадені речі вилучені.

За даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 4 Кримінального кодексу України («Розбій»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


voron  (26.01.10 22:40): Вот и амнистии на поверхность выходят :-( Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте